Ma kértem időpontot a nőgyógyászhoz, négy hét múlva kell mennem. Addigra 9 hetes terhes leszek, nem késő az első vizsgálat akkor?
Figyelt kérdés
2017. szept. 22. 09:44
1/6 anonim válasza:
Nem keso pont jo
Addigra lesz szivhang es szepen latszik a baba.
2/6 anonim válasza:
Elég akkor menned.
Csak akkor kell hamarabb, ha vérzel és/vagy nagyon erősen görcsölsz.
3/6 anonim válasza:
Ha nincs semmi panaszod addig, akkor nem késő egyáltalán. Én a saját orvosomhoz 8+2-re kaptam az első időpontot. Mivel első terhesség, nehezen jött össze és vannak betegségim, így voltam előtte másnál, hogy megnyugodjak.
De ha 8+2 lett volna az első se lettem volna lemaradva, védőnő 10. hétben volt először, akkor kaptam a kiskönyvem, nem mondta, hogy késő. Vérvétel, kombinált teszt 12 hetesen, fogászat 14. hétben volt, EKG még nem volt. Lesz időd mindenre. Ha görcsölsz, vérzel, akkor irány az orvos.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Második terhességem. Remélem minden rendben lesz.
2017. szept. 22. 09:55
6/6 akarkizoltan56 válasza:
késő
azonnali vizsgálat lenne az ideális
hamar uniós ország vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!