Mit tegyek, ha nem tudom utolérni a fogadott orvosomat?
Nem UTOLérni hanem ELérni akarod szerintem.
Másrészt a helyedben keresnék megbízhatóbb orvost, mert ha sosem elérhetö, akkor nagy valószínüséggel akkor sem lesz az, amikor fontos lenne.
Köszönöm a válaszodat. Mivel a végén vagyok már, nem tudok/ szeretnék mast fogadni.
Az utolérni telefonon kifejezés pedig abszolut helyes kifejezés.
35 hkm
Miért keresed,min bizonytalanodsz el?
Én is sokadszorra érem el az enyémet és van,hogy ö sem ért el engem egyből.
Második babám születik nála, programozott császárral,ha bármi történne bemennék a korházba és legfeljebb onnan behivják.
A korház számát mindig felveszi.
De ha smst küldesz neki arra sem válaszol?
Nekem se veszi fel mindig, de tobbsegeben kuld egy smst hogy fontos e vagy majd visszahiv vagy hivjam ekkor es ekkor.
Dokik, kiszamithatatlan az eletuk, en volt hogy egy napot ultem korhazban mert o volt ugyeletes doki es mutobol mutobe jart, pisilni nem lett volna ideje nem hogy telefonozni.
Ha úgy érzed, hogy gondod van, menj be a kórházba, haladéktalanul.
Egyébként persze, az orvosoknak egymillió dolga van, attól, hogy van magánrendelése, még keményen ügyel a kórházban éjjel-nappal, műt egész délelőtt/délután. Ne hidd, hogy direkt nem veszi fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!