Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Az sztk-ban nálatok meg...

Az sztk-ban nálatok meg szokták nézni a baba nemét?

Figyelt kérdés

Mikor a 12 hetes UH-n voltam, nem nézték, de akkor még amúgy sem látszik biztosra, nem kérdeztem direkt, nehogy elnézzék. Aztán 18 hetesen sem nézték, de akkor még nem is akartuk tudni a férjemmel. Aztán voltunk magánban 27 hetesen 4D uh-n, ott már tudni akartuk és látszott is. :)

Az sztk-ban 30 hetesen volt a következő, nem mondott az orvos semmit, én meg ugye már nem kérdeztem, mert tudtam. 36 hetesen most voltam, szintén nem nézte.

Egyébként 2 sor minden uh leletem, csak a BPD és a FL van lemérve, és annyit írnak hozzá, hogy szívműködés rendben, eltérést nem tapasztaltak. Még a 12 hetesen írták oda, hogy látszik az orrcsont. Nem kevés ez? Nálatok szokták mondani a nemét vagy ha kéritek megnézik?

2017. aug. 20. 20:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Itt híresen parasztok a kórházi rendelésen, én nem járok oda, de barátnőim járnak. 5 perc mindenestől minden vizsgálat, futószalag van, UH monitort nem látják, annyit nem mondanak, hogy él-e gyerek, nem hogy többet, ha a nemét is tudni akarták, akkor még durcásak is lettek. Egyébként nagyon modern, felújított, korszerűen felszerelt helyről van szó, de itt se a pénz a legnagyobb baj...
2017. aug. 20. 20:39
 2/7 anonim ***** válasza:

Én amikor 17 hetes voltam az ikrekkel, megkértem az orvost, hogy ha esetleg látszik, akkor nézze meg. Rendes volt, bíbelődött vele egy darabig, hogy mindkettőt megkeresse. A 20 hetes genetikain is kértem megerősítést.

Alapból ha kíváncsi vagy, szólni kell, hogy nézzék meg, szóból ért az orvos is.

2017. aug. 20. 20:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem megmondták.12 hetesen kerdeztem a szonografust,akkor csak azert valaszolt,mert tudta,hogy haramadik terhesseg es két lany van már otthon..18 hetin a dokit kerdeztem,o is válaszolt,de azt mondta nem latja biztosan..utána 4d-n biztosra mondtak es 30hét utan már a szonografus kerdezte,hogy tudjuk-e már.Szoval ha kerdeztem valaszoltak szivesen,de maguktol csak akkor mikor tenyleg telibe es biztosra látták.
2017. aug. 20. 21:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Nézték, bár nem látták, még a 24. héten sem pontosan. Pedig az orvos nagyon erőlködött, de a kisfiam mindig úgy helyezkedett, hogy véletlen se lehessen látni, és meg se moccant. Amúgy nálunk nem szokott sietni, sürgetni az orvos, szépen mutogat, magyaráz mindent,nem úgy, mint sok Sztk-ban. És sok mindent lemért.
2017. aug. 20. 21:39
 5/7 anonim ***** válasza:

12 hetesen nekem is mondta a doki, hogy úgy látszik mintha fiú lenne.

Persze előtte megkérdezte, hogy akarok-e erről tudni.

Utána már egyértelműen látszott, ha a doki nem is mondja, láttam volna magamtól is.

Szóval a II. és XI. kerületben mondták nekem.

2017. aug. 21. 09:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Én végig SZTK-ba jártam, nem 5 percesek voltak az UH-k, nagyon lelkiismeretes volt a doki. Én minden vizsgálat elején kértem, hogy a nemét is nézze már meg. Megtette. :)
2017. aug. 21. 10:22
 7/7 anonim ***** válasza:
11. kerület, Szt Kristóf. 5. babámmal járok oda. MINDIG normálisak voltak, mindig láttam a monitort, most még újabb gépek is vannak. Mindig mondtak mindent, kérdezték, akarom-e tudni a nemét. Nem volt semmi gond.
2017. aug. 25. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!