Az sztk-ban nálatok meg szokták nézni a baba nemét?
Mikor a 12 hetes UH-n voltam, nem nézték, de akkor még amúgy sem látszik biztosra, nem kérdeztem direkt, nehogy elnézzék. Aztán 18 hetesen sem nézték, de akkor még nem is akartuk tudni a férjemmel. Aztán voltunk magánban 27 hetesen 4D uh-n, ott már tudni akartuk és látszott is. :)
Az sztk-ban 30 hetesen volt a következő, nem mondott az orvos semmit, én meg ugye már nem kérdeztem, mert tudtam. 36 hetesen most voltam, szintén nem nézte.
Egyébként 2 sor minden uh leletem, csak a BPD és a FL van lemérve, és annyit írnak hozzá, hogy szívműködés rendben, eltérést nem tapasztaltak. Még a 12 hetesen írták oda, hogy látszik az orrcsont. Nem kevés ez? Nálatok szokták mondani a nemét vagy ha kéritek megnézik?
Én amikor 17 hetes voltam az ikrekkel, megkértem az orvost, hogy ha esetleg látszik, akkor nézze meg. Rendes volt, bíbelődött vele egy darabig, hogy mindkettőt megkeresse. A 20 hetes genetikain is kértem megerősítést.
Alapból ha kíváncsi vagy, szólni kell, hogy nézzék meg, szóból ért az orvos is.
12 hetesen nekem is mondta a doki, hogy úgy látszik mintha fiú lenne.
Persze előtte megkérdezte, hogy akarok-e erről tudni.
Utána már egyértelműen látszott, ha a doki nem is mondja, láttam volna magamtól is.
Szóval a II. és XI. kerületben mondták nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!