Nálatok, hogy zajlott a "tejfakasztó" buli?
Gondolok itt kajára pl.
Otthon vagy vendéglátóhelyen?
stb.
A tejfakaszto az apukaknak es ferfi rokonoknak baratoknak van, nem voltam ott :)
De atugrottak hozza a legjobb baratai es beszelgettek, szivaroztak (nem szoktak soha maskor, poennak szantak). Mi a picivel a korhazban voltunk, ez a szuletese napjan volt. Igy szokas egyebkent :)
Nem a babavaro bulira gondolsz? ;) Azt szoktak az anyukaknak! Nekem anyu es hugom szerveztek, 7 es fel honapos terhes voltam. Osszegyultek a baratnoim, noi rokonok, volt sok hami (hidegtalak), torta, vicces jatekok, ajandekok, stb. Szuper volt! :)
Köszi.
Igen a tejfakasztóra gondoltam, ami a friss apukának van. :)
Pont szóba jött a téma a férjemmel, hogy majd szeretne tartani egy kisebb összejövetelt.
Csak kíváncsiak voltunk kinél-hogy zajlott.
33hkm
Az enyém már lelkesen készül, jövő hét környékén esedékes is lesz vagy ma, ha nem gondolja úgy a lányunk, hogy anyák napjára meg szeretne engem ajándékozni :)
Párom bográcsba szeretne főzni - vadász ismerősöktől kap vadcucut és veszünk simát is -, piánál pedig mindenki tudja, ki mit szeret. Pl tesója boros, haverja a stella artoist issza, rendelt 5 l almát és 5 l barackot (házi), whiskeyt, ilyesmit nem vesz, de a társaság 3/4-e megelégszik a házi pálinkával, a borral és a sörrel :)
MI gondolom addig a kórházban leszünk. Én morgok érte, mert bár szép hagyomány, de szerintem csak egy újabb ok az ivásra főleg úgy, hogy mivel azzal a társasággal én is szeretek inni, én nem ihatok :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!