Erről be kell számolnom orvosnak/védőnőnek?
Igen, mivel ez alapján fokozott gondozást igénylő lennél, főleg a védőnő jobban tudna rád figyelni, és segíteni ha szükséges, mivel mint írták a terhesség hormonváltozás, még az egészséges pszichikai állapottal rendelkező embereket is megviseli sokszor, így a saját érdekedben javaslom hogy mond el. Nem fog ezért ítélkezni vagy máshogy nézni rád. A legtöbb védőnő(persze vannak kivételek) nem mumus, segíteni akarnak hogy mind te, mind a kisbabád a nektek legoptimálisabb ellátást kapjátok. A védőnők eléggé kemény pszichológiát tanulnak(akkor is ha sokan néha tényleg az ellenkezőjéről tesznek tanúbizonyságot) és lehet hogy már akkor kiszűrné a kezdődő problémát, mikor még neked se tűnik fel esetleg.
Ha meg esetleg attól félsz hogy pletykálna vagy valami miatt rossz színben tüntetne fel, ne aggódj, köti a titoktartás őt is, és simán feljelentheted a vezető védőnőnél ha visszahallasz valamit, vagy veled viselkedne nem megfelelően.
egy védőnő
Persze, ilyen kérdést sok értelme lenne kamuzni....
Azért írtam külön, mert nekem II. típusú bipoláris zavarom van, kevèsbè volt rám jellemző a feldobott időszak, ezèrt eleinte alapból csak sima depresszióval kezeltek sajnos..
Zeldoxot ès Velaxint szedtem, az hozta elő a mániás időszakokat.
Gyakorlatilag úgy érzem kontrolállom az èletem èvek óta, de kicsit fèlek is hogy a terhessèg nem e kizökkent abból az átlagosnak mondható hangulatból, amire "beállítottam " magam. Alapból sokat szorongok, most lesz megint mièrt, tènyleg lehet jobb is ha ezt orvossal, orvosokkal megbeszèlem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!