Erről be kell számolnom orvosnak/védőnőnek?
Figyelt kérdés
8 hetes kismama vagyok, kb 10 éve mániás depressziós és bipoláris zavaros. Évekig szedtem gyógyszereket, már kb 2 éve nem szedek, csak terápiás csoportba járok. Ezt kell a terhesgondozós alatt valakivel közölnöm?2017. jún. 11. 11:57
1/14 anonim válasza:
Inkább a pszichiátereddel a terhesség tényét, mivel a hormonális változásoktól rosszabbodhat.
3/14 anonim válasza:
Szerintem az orvosodnak mindenképpen mondd.
4/14 anonim válasza:
Szerintem mondd inkább, ártani nem árt.
5/14 anonim válasza:
Mindenkepp mondjad a vedononek es az orvosnak is.
6/14 anonim válasza:
A pszichiátered kérdezd meg, hogy el kell-e mondanod, és ha igen, a védővőnek is köteles vagy-e elmondani.
Alapból én az orvosnak elmondanám, a védődőnek nem, csak ha nyilatkoznom kellene róla, hogy nem titkolok el előle semmilyen betegséget.
7/14 anonim válasza:
Igen, mondd el mindenképpen.
Sose lehet tudni, hogy ez miért lesz fontos. Jobb, ha tudják.
8/14 anonim válasza:
Nem, ezt nevezik betegjognak. Egyetemet vegzett apolo vagyok, ket evig tanultunk betegjogot.
A vedononek foleg semmi koze hozza. Az egy foiskolat vegzett szemely. Egyedul jogeros birosagi vegzes kotelezhet, hogy barmit megissz velez A pszichiatereddel megbeszelheted, HA akarod.
9/14 anonim válasza:
Mifelénk ki kellett a védőnőnél tölteni egy papírt amin volt olyan kérdés, hogy állt-e a kismama valaha pszihiátriai kezelés alatt. Volt egy teszt is ami alapján a mentális állapotot értékelték. A védőnőnek a gyermek védelem a feladata, szerintem mond el neki, ha bármi baj van tud segíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!