4+3 hetesen baj ha görcsölget a hasam. Lombikos beültetés óta görcsölget? Szedjek több magnéziumot?
Figyelt kérdés
Most napi 1 szemet szedek a magne b6-ból, de másik lombikos csajszi azt mondja ő 3x2-őt szed. Nem vérzek, akkor ugye nincs baj. Orvosnak mondtam, hogy fájogat a hasam és az volt a válasz h fog az még jobban is.2017. ápr. 6. 16:54
1/5 anonim válasza:
1 szem gyakorlarilag felesleges. Kezd 3*1, majd mehet a 3*2 is.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ! Ugye ez még rosszat nem jelent csak hogy helyezkedik és ágazódik be a baba.
2017. ápr. 6. 17:01
3/5 anonim válasza:
Nem jelent semmi rosszat. Idő amíg megszokja a szervezeted és átáll a hormonháztartásod. Nálam kb. a 6. hétig tartott a görcsölgetés. Pihenj sokat, és szedj magnéziumot.
Melyik meddőségiben sikerült, és hányadikra?
Problémamentességet kívánok!
4/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen a választ!
Tapolcán sikerült elsőre, két embrióval. Természetesen még nem tudni mennyi maradt meg. Az egyik petevezető van elzáródva és peteérés teljes hiánya volt a gond. 29 éves leszek 2 hét múlva.
2017. ápr. 6. 17:30
5/5 anonim válasza:
Magne b6 semmit se ér.
Magnerot vagy Magnézium ciritri (vsgy valami hasonló a neve).
3x2 nyugodtan mehet.
Én a 12,13.hétig görcsöltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!