Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Pecsétekről mondanátok valamit?

Pecsétekről mondanátok valamit?

Figyelt kérdés
Nem értem, miért de 1 pecsétet kaptam csak, attól a dokitól aki elment most, az új nem adott pedig vittem minden leletem, a 18. heti ultrahangra se kaptam, se az integrált tesztre, igazából talán az első terhesgondozáson kaptam egyet és ennyi. Azt mondta a hölgy aki csinálja a terhesgondozást, hogy ne aggódjak lesz hetente nst, de most addig nem is akarnak semmire adni? Ha eljárok mindenre (sőt, több vizsgálatra mint ami előírt) nehogy már ne kapjak semmi juttatást mert. Valaki van aki hasonlóan van? Nincs fogadott orvosom. 28 hkm

2017. febr. 1. 06:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
(Csak azért írom le, hogy hátha valaki rá fog később keresni mert nem tudja) Ma voltam a védőnőnél, és mondta, hogy ha nem lesz meg a 4 pecsétem a dokitól, akkor se kell aggódnom, mert ő adja ki azt az igazolást, és elintézi hogy ne akadjanak fenn a dolgon. :) egyébként 4 kell a védőnőtől és 4 a terhesgondozásról. Köszönöm a segítségeteket és a válaszokat! :)
2017. febr. 2. 14:45
 12/16 anonim ***** válasza:

Ez is mindenhol másképp van.

Ahol én lakom itt pl hetente 1xvan terhes tanácsadás a védőnőnél.Odahívnak több kismamát.Védőnök beírják a kiskönyvbe a súlyt,vérnyomást,ambuláns lapról a dolgokat stb.Majd jön egy orvos és pecsétel.

Magánban és sztkban sem pecsétel az orvos,nem is ír a kiskönyvbe csak amikor már nst\ctg-re kell járni.

2017. febr. 2. 16:49
 13/16 A kérdező kommentje:
Nálunk sem nagyon ír a könyvbe, illetve nekem egyszer sem tette. A védőnőm kicsit "kiakadt" hogy csak nst-ken akarnak pecsétet adni, de azt mondta mindenképp elintézi hogy megkapjam a támogatást :) (rendszeresen járok, több vizsgálatra mint az előírtak, és mindent betartok, amit mondanak úgyhogy tudja, hogy nem bliccelem el a vizsgálatokat.) ráadásul ugye az ambuláns lapokon minden rajta van, mikor mivel mentem, azt mondta azokra vigyázzak mindenképp.
2017. febr. 3. 01:16
 14/16 anonim ***** válasza:
Nálunk csak a védőnő pecsétel.
2017. febr. 3. 16:48
 15/16 anonim ***** válasza:

12es vagyok.

Tuti h nem így van h 4 védőnői meg 4 orvosi pecsét,mert 3.babámat várom és elsőnél a védőnő 1x pecsételt mert tudott orvos jönni tanácsadásra,másodiknál is 1védőnői volt és összesen számolták hány pecsét van.

Elsőnél még a kórházban,másodiknál a védőnőtől kaptam az igazolást a kiskönyv alapján.

30hetes vagyok 1 védőnői van.Szerintem ennyi is marad.

2017. febr. 3. 19:25
 16/16 A kérdező kommentje:
Nekem pont fordítva van! :) annyi hogy ugye majd nekem is a védőnő adja a pecsétet, mondjuk én sűrűbben látom mint az orvost akihez járok (már nincs ott most másik van) ő be se nagyon jött a terhesgondozásra csak egy nő volt bent aki kiadja a beutalókat, stb..
2017. febr. 4. 10:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!