Dokit lehet váltani?
A védőnőm kérdezte fogadok-e orvost, mondtam hogy nem. (nem állunk úgy anyagilag). Megnézte kihez tartozunk körzetileg, és most hozzá kell járnom. De akkora egy tirpák orvos, hogy az első alkalommal sírva jöttem ki tőle.
A kérdésem az lenne, hogy lehet-e más orvoshoz járni, így ha nincs fogadott orvosom, de hozzá meg nem szeretnék. Pl. sztk-ba? Vagy van más lehetőségem?
(Pécs)
az lemaradt, hogy érdemes lenne a védőnődet megkérdezni, ő biztosan a tutit tudja mondani. Vagy vannak pécsi baba-mama csoportok, esélyesebb, hogy tud valaki válaszolni biztosat, mert csak pécsiek vannak a csoportban. Pl. van a Bababörze 0-3ig Pécs és környéke, lehet kérdezni is.
Megkérdezhetem, mi történt?
Igen, a védőnőm mondta, hogy a körzetileg ide tartozunk, és kér hozzá időt.
A történet kb. annyi, hogy miután kijelentettem hogy nem csináltatom meg a kombinált tesztet, azt mondta a kedves doktor,hogy innentől kezdve nem hajlandó velem foglalkozni, mert ő nem a betegek anyagi helyzetét meg korát nézi, és ő nincs ehhez hozzá szokva, (mert neki eddig csak tehetősebb páciensei voltak, akik azt mlbdták hogy akkor ma nem vesznek aranyláncot hanem megcsináltatják a tesztet).
Hozzátette,egészségtelen gyereket hozok majd világra. Szerintem érthető a megbántódottságom, és ez nem valami sértődés.
Egyébként köszönöm a segítséget, a védőnőt is meg fogom kérdezni a következő alkalommal! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!