Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dokit szeretnék váltani, de...

Dokit szeretnék váltani, de olyat akinél van uh gép. Mennyivel kérhet többet ha ultrahangol is a vizsgálaton?

Figyelt kérdés
Van magán dokim, de nem vagyok vele megelégedve, sok ok miatt. Neki nem volt uh gépe. De most egy olyan dokit szeretnék akinek van. Eddig 6 ezret fizettem. Mennyivel fog többe kerülni, ha ultrahangoz is?
2011. febr. 6. 15:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Az én dokimnál 13.000 Ft a vizsgálat + az ultrahang. De tényleg csúcsminőségű gépet használnak.
2011. febr. 6. 15:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Huh, akkor én nagyon olcsón megúszom, épp most voltam magándokimnál ( először) , UH + kép, + vizsgálat került 7000Ft-ba. Nagyon eltérő lehet, de egyébként a 12-13.000 Ft a reális szerintem.
2011. febr. 6. 16:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Szegeden vizsgálat + 3D uh =8000. De ha már mintát vesz meg ilyesmit erre rá kell fizetni
2011. febr. 6. 16:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Nincs uh gépe? Én az első pár hétben ingyenes ellátásra jártam, és mindig csinált ultrahangot a doki.

Egyébként az ár függ a régiótól és a doki népszerűségi indexétől is.

Bocs az offért. Szegeden kihez jársz 86%-os?

2011. febr. 6. 19:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Tavaly jártam Pál Zoltánhoz
2011. febr. 6. 20:02
 6/6 anonim válasza:
Én Pécsen járok dokihoz, magánrendelésre. Vizsgálat + uh + esetleg kép : 5000 Ft. Szerintem ez nagyon jó...ahogy elnéztem itt a válaszokat....Jó nincs olyan hiperszuper gépe, de lehet látni azért rajta a dolgokat, a fontosabb vizsgálatokat, meg a klinikán csináltatja tb-re tehát ott nem kell fizetni..
2011. febr. 7. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!