Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha dokit szeretnék váltani mi...

Ha dokit szeretnék váltani mi a teendő?

Figyelt kérdés

Nem vagyok megelégedve a fogadott orvosommal és tulajdonképen azért választottam őt,mert nem kér el vagyonokat és az első gyermekemet is nála szültem.Bár akkor is sok kismamija volt,de most is rengeteg van neki és a vizsgálatok 2 percig tartanak mindig megváratja a pácienseket magától nem mond semmit.Nem tudom mi tévő legyek?Most tudtam meg,hogy van egy másik orvos is aki számomra szimpatikus(már voltam nála vizsgálaton amikor a dokim elviharzott műteni és 1,5 óra múlva sem jött)és nagyon kedvesen elmagyarázott mindent nem 2 percig voltam bent nála.És ami még fontos ő sem kér vagyonokat,pedig azért nem öt választottam,mert (sajnos)azt hallottam elég drágán dolgozik.

Mit tegyek?Kihez menje?Hogyan kell váltani,ha eseleg arra kerülne a sor?

27hetes vagyok

2008. szept. 21. 07:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyszerű, beszélsz a másik orvossal, aki neked megfelel és kész. Szerintem mindegy mit mondasz a másiknak, mert valószínűleg úgysem fog neki tetszeni. Próbálj meg őszintén beszélni vele, vagy valami kis füllentés is belefér, ha úgy adódik. Te ismered, hogyan lehetne nem megbántani. Nem derült ki, milyen orvosról beszélsz. Ez a nőgyógyászra vonatkozott. Ha háziorvos, akkor még egyszerűbb. Beszélsz a másik dokival, ha elvállal, akkor kikéri ő maga a kartonodat és elpostázza neki a régi orvosod. Ennyi az egész.
2008. szept. 21. 07:28
 2/4 A kérdező kommentje:

Természetesen nőgyogyászra gondoltam.

Köszi a választ!

2008. szept. 21. 07:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem se bonyolítsd túl. Beszélsz azzal, akihez szeretnél járni, valószínűleg meg sem fogja kérdezni miért váltasz. Akár azt is megteheted, hogy a réginek, pedig nem is mondasz semmit, egyszerűen nem mész hozzá többet. Ha véletlenül mégis találkoznátok, arra az esetre inkább találj ki valami magyarázatot.

Ez is egy szolgáltatás, amiért fizetsz, hivatalos úton egy rahedli pénzt, és nem hivatalosan sem keveset.

Ha nem jó a szomszéd kávézóban a kávé, nem fogsz csak azért ott kávét inni, hogy meg ne bántsa a kávézóst.

2008. szept. 21. 08:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha vannak nála leleteid, elkéred, és megmondod, hogy nehez szivvel, de váltani kényszerulsz :) Ha nincsenek nala a leleteid, akkor egyszeruen nem beszelsz vele uj idopontot, csak az uj dokival.

Ha nem vagy elegedett a nodokiddal, mindenkeppen valts :)

2008. szept. 21. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!