Apuka Gyed-en 8 óra munka mellett a baba 6 honapis koratol. Anyuka tovabbra is otthon a gyerekkel. Menni kell ilyrnkor az anyanak a munkaugyibe jelentkezni? Vagy maradhat inaktiv statuszban?
Figyelt kérdés
2016. dec. 28. 05:16
1/4 anonim válasza:
Nem kell. Ez nem kötelező. A tbt ne felejtse el fizetni maga utan
2/4 anonim válasza:
Ahogy az első irja. Nem kötelezö bejelentkezni álláskeresönek. De sajnos menni kell majd x időnként be hogy mi a helyzet,ha bejelentkezel. Viszont ha regizve vagy,kérhetsz aktiv korúak ellátását,bár kizárt,hogy megadják,mert a párod fizu és gyeddel tuti többet kap,mint 34ezer per fő. Viszont ha úgy van,tanfolyamra tudsz menni ,amit ök szerveznek.
3/4 A kérdező kommentje:
A tb-t fizetem. Koszonom a valaszaitokat!
2016. dec. 28. 12:18
4/4 anonim válasza:
2.vagyok
Nálunk is párom veszi át,én fizetem a tb-t.
Sajna a tanfolyamok ált heti öt bejárósak,rendes tanitási renddel,szóval én nem hinném,hogy tudnék menni,mert nem teszem se bölcsibe a gyereket,de nem viszem be apjának a munkahelyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!