Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Van akit igy vizsgalnak?

Van akit igy vizsgalnak?

Figyelt kérdés
Van egy fogadott nogyogyaszom a maganrendelojebe jarok de a 12, 20 heti uh a korhazban volt mert ott jobb az ultrahang. Most voltam 24 hetesen azt mondta ha nincs semmi gondom havonta egyszer eleg menni.megnezte a mehszajat hogy zart e a babat mutogatta a testreszeit de en azt hittem megint mint 20 hetesen lemeri mi mennyit nott pl fej, combcsont stb kerdeztem tole hogy mennyit not csak annyit mondott hogy sokat nem akartam ott okoskodni de o ezt mibol latja ha nem meri le a dolgokat?majd 30 hetesen kell menni uhra de akkor megint a korhazba a masik uhhoz.
2016. dec. 5. 20:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Normàl esetben 4 db uh van(0. 5-8hetesen ki mikor megy dokihoz, 1. Uh 12 hetesen, 2. Uh 18-20 hetesen, 3. Uh 30-32 hetesen) és havonta kell dokihoz menni kb.

De a védőnőnek kellene erről tàjékoztatnia.

2016. dec. 5. 21:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Mert gondolom most nem méricskélt, hanem talán áramlást nézett meg ilyesmi. Mivel 24 hetesen nincs kötelező uh.
2016. dec. 6. 05:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez nem diagnosztikus új volt, csak "ugy" ranézett a babára, a lepényre. Mondjuk az én dokim mindig negméri ilyenkor is a fejkörfogatot, a haskörfogatot, a combcsontot. Igaz, nálam több probléma is van, pl terhességi cukor.

Ne aggódj, örülj, hogy lathattad a babát. :)

2016. dec. 6. 09:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Új = uh
2016. dec. 6. 09:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha nem indokolt, nem kell "állandóan" méregetni a babát.

A terhesgondozási protokoll szerint 3 UH van, a 12 hetes, 18-20 hetes, meg 30-32 hetes, meg még a legelső mikor megállapítják a terhességet. Ennyi.

Szóval semmi gond nincs ezzel.

2016. dec. 7. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!