Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Mennyit illik adni ebben az...

Mennyit illik adni ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Szeptemberre várjuk a kisbabánkat. A dokinak nincs magánrendelése, a kórházban szoktunk találkozni. Megbízható, nagyon kedves, számíthatok rá.

Másoktól is jót hallok róla. Egyszer megemlítettem, hogy az anyagiakról nem is beszéltünk, de erre azt válaszolta, hogy nem is kell.

Miskolcon fogok szülni. Mennyi pénzt illik ilyenkor adni? A szülés után vagy kontrollon? Vagy majd ha jövünk haza?

Köszönöm a válaszokat!

2016. júl. 22. 22:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Amennyit megendged a pénztárcád. Mi magánorvosnak 40 et adtunk mert ennyi tellett.

Ahogy érzed igazából.

2016. júl. 22. 22:43
 2/6 anonim ***** válasza:
72%
Az én orvosomnak sincs magánrendelése, nagyon jó szakember. Én annyit adok neki, mint amennyit magánrendelésen szoktak.
2016. júl. 22. 22:57
 3/6 anonim válasza:
Szerintem ilyen esetben teljesen pénztárca függő a dolog, de nyílván ha ilyen korrekt volt a doki, nemvár nagy összeget! Mi magánrendelésre járunk 8000ft/alkalom , de fogalmam sincs mennyit kellene adnunk az orvosnak a végén. Ő se kér elvileg pénzt a szülésért,de persze illik gondolom!?
2016. júl. 22. 23:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Te mire gondoltál, amikor ezt kérdezted tőle, és vajon ő mire gondolt? Mert nekem így ebből az jött le, hogy te a szüléssel kapcsolatban mondtad. De konkrétan fel lett kérve, hogy vezesse le a szülésedet? Mert ha nem a magánrendelésére jársz-mivel nincs is-, akkor ilyenkor ha nem kéred fel külön, nem fogják őt értesíteni, amikor beindul a szülésed, legalábbis itt Budapesten (Szt Imre kh) így van. Én is sztk terhesgondozásra jártam a dokimhoz, ott egy forintot sem kell fizetni. Hiszen azért ő megkapja a havi fizetését. Ha magánba jársz hozzá, na ott már van tarifa. És, ha sztk-n belül felkéred a szülés levezetésére, akkor van megint tarifa, ki rádbízza, ki mond egy fix összeget. Legalábbis itt így van.
2016. júl. 24. 19:14
 5/6 anonim ***** válasza:
35.000 adtam Győrben.
2016. júl. 25. 21:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Szólj neki hogy számíthatsz e rá szülésnél mert benne bízol.
2016. júl. 25. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!