Szerintetek illik adni valamit az orvosnak az alábbi esetben?
Figyelt kérdés
Meddőségi kezelésben vettünk részt, volt 3 inszemináció, de nem sikerült a baba. Pihenő hónapban, a 4. inszem előtt, spontán kopogtatott a gólya. Ha itt a meddőségiben "csinálták" volna a babát, akkor 12. hétig itt kezelnének, így viszont a doki, aki segített rendbejönni, azt mondta, még egyszer találkozunk a 8. héten, addig is keressek terhesgondozót.
Amikor odakerültünk úgy voltam vele, majd ha meglesz a baba, akkor vele bemegyünk és megköszönjük a sok segítséget... Így viszont... végülis segítettek, de mégis önerőből sikerült a baba.
Ha adnátok valamit, mi lenne az? Annyi pénzünk nincs, amennyit elvár ez az orvos, tudtommal 30-70 ezer Ft között szoktak neki adni.
2009. okt. 7. 21:00
1/6 anonim válasza:
Én abszolut nem vagyok híve az orvos pénzelésének, főleg ha nem az ő érdeme a baba...
2/6 anonim válasza:
Nem neki köszönhetitek a babát. Így nem igazán adnék neki.
3/6 anonim válasza:
Egy üveg jobb bor vagy égetett mindenképp beleférhet ha tényleg hálásak vagytok a hozzáállásáért, kedvességéért stb!
4/6 anonim válasza:
Szerintem is egy üveg jó bor vagy ilyesmi!
5/6 anonim válasza:
Igen,az üveg ital jó megoldás,pénzt biztos nem adnék.Alapból utálom az orvosok pénzzel tömését.
6/6 A kérdező kommentje:
Egy üveg bort kapott. Köszi a hozzászólásokat!
2009. okt. 8. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!