Mennyit illik adni ilyen esetben? (kislányomnak fülbevaló)
Háát, nem nagyon szereti elfogadni a pénzt, az biztos.
Gondoltam viszek valami bonbon-t vagy ilyesmit "B" verziónak, de azért elsősorban pénzt adnék neki. Akkor 1000-2000 ft megfelelő szerintetek? És az asszisztensének? Ugyanis már elmúlt 1 éves a lányom, így tuti le kell fogni majd szegénykémet, amit az asszisztensnő fog elvileg megtenni....
A lányomnak 1 évesen lőtték át a fülét, szerintem jobb, mint a lyukasztás, és le sem kellett fogni, csak ült a férjem ölében, és nem is sírt, csak egy pici "nyöszi" volt. Egy 1 éves gyereket már nem egyszerű lefogni.
Szerintem menj el egy kozmetikushoz, egyszerűbb és nem olyan fájdalmas, mint a lyukasztás. Semmivel nem kellett kenni, nem gyulladt be.
De én vagy semmit sem adnék, vagy egy bonbont+kávét 1000-1500,- értékben, az asszisztensnek, megy egy csokit, de gondold meg amit írtam.
Osztom azt a véleményt, hogy kozmetikussal csináltatnám. Mindkét lányommal így tettem, egyik 6 hónapos, a másik egy éves volt.
De ha nem, akkor tényleg adj egy ajándéktasakban egy finom kávét és egy-két tábla jobb csokit. Ha pénzt akarsz adni, akkor max. 2.000 Ft.
Mindenkinek köszönöm a választ, sokat segítettetek!
3 hónapos korában kozmetikussal már kilövettem a fülét a lányomnak. Forgattam a fülbevalót, alkohollal fertőtlenítettük rendszeresen, ennek ellenére csúnyán begyulladt, spec. ecsetelő hozta csak rendbe, jó sokára. Gyerekorvos szerint érzékenyebb tipus a gyerek, így a lövés okozta szövetroncsolásra a kelleténél rosszabbul reagált. Így most próbálkozunk a szúrással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!