Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Ebben az esetben mehetek az...

Ebben az esetben mehetek az Sztk-ba?

Figyelt kérdés
Van fogadott orvosom, de hétfőn nem fogok tudni vele találkozni, márpedig nagyon szeretném kiiratni magam táppénzre, mert nem bírom már tovább végezni a munkám és ki vagyok készülve idegileg. Ezért gondoltam, hogy elmegyek az Sztk-ba egy orvoshoz, hogy megkérjem erre. Lehet ilyet csinálni?
2016. ápr. 8. 18:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Persze hogy mehetsz. Miért ne mehetnél?
2016. ápr. 8. 18:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Mert azt gondoltam, hogy ő nem ismer, se engem, se a problémáimat és ezért nem fog tudni segíteni
2016. ápr. 8. 18:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Én inkább a háziorvossal intéznék pár napot, aztán a saját dokimmal. Ha nincs konkrét egészségügyi ok, ami miatt kiíírjon, egy idegen sztk-s doki nem biztos, hogy ki fog.
2016. ápr. 8. 19:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Hany honapos terhes vagy es milyen munkat vegzel?
2016. ápr. 8. 20:12
 5/8 A kérdező kommentje:
12 hetes vagyok és pénztáros.
2016. ápr. 8. 22:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom - de javítsatok ki, ha nem így van - hogy csak a háziorvosod írhat ki táppénzre. A nődoki (mindegy, hogy magán vagy sztk-s) csak javasolhatja és azzal a papírral kell menni a háziorvoshoz. De lehet ez is város/kerület/dokifüggő...
2016. ápr. 13. 11:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Bemutatkozol, megmutatod a kiskonyved és a leleteid, elmondod a problémád és kész. Ő ír javaslatot a táppénzre vételről, ezzel mész a házidokihoz, aki kiír.
2016. ápr. 13. 15:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Voltam, kiírt :)
2016. ápr. 13. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!