Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Árt a magzatnak ha 5 hetes...

Árt a magzatnak ha 5 hetes terhesen megyek nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy korai és, hogy még csak a petezsákot fogja látni vagy talán még azt sem de már nem bírok tovább várni muszáj látnom..

2016. márc. 18. 20:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
El lehet menni, de teljesen felesleges. A családnak sem érdemes újságolni, amíg nincs szívhang. Az meg az 5. héten nem lesz.
2016. márc. 19. 07:48
 12/14 Mono144 ***** válasza:
Én tegnap voltam 5 + 4 naposan, 10 mm-es petezsákot láttunk, két hét múlva megyek vissza. Én azt gondolom, hogy nem árt, és többek között tényleg azért hogy nincs-e méhen kívül. Engem elküldött teljes vérkép, vizelet vizsgálatra, megbeszéltük milyen terhes vitamint szedjek...stb. Nincs abból baj ha konzultálsz egy orvossal, pláne ha az első babád és még nincs annyi rutin. Bár tegyük hozzá nekem a második baba, de így is azt gondolom egy alapos kivizsgálás abszolút nem árt. Nem kell neked senkire sem hallgatnod, tégy megérzésed szerint, és ha úgy érzed menj el a dokidhoz :) Majd írj hogy mi volt. :)
2016. márc. 19. 08:34
 13/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat ! Kedden elmegyek, akkor leszek 5 hetes 3 napos. Szeretném kizárni a méhen kívüli terhességet. Írok majd hogy mivolt :)
2016. márc. 19. 10:24
 14/14 anonim ***** válasza:
60%

A magzatnak biztos nem, mert az még nincs. Én 8 hetesen mentem először, akkor már volt szívhang is.

Első gyerekemmel a 6. héten mentem, akkor terhesség gyanúja volt még csak, mert csak petezsákot látott, 2 hét múlva kellett visszamennem, akkor már volt szívhang.

Mostani terhességemmel a 8. hét után a 12 hetes UH-ra kellett csak mennem, utána a 18 hetesre. Na, az kemény, azt a 6 hetet kivárni....

Türelem. :)

2016. márc. 20. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!