Csak a 8. hét végére kaptam időpontot a nőgyógyászhoz. Keressek másik orvost?
A 6. hét elején járok, tegnap felhívtam a magán dokit, akihez évek óta járok, de szabadságon van és 3 hét múlva volt a legkorábbi időpontja.
Ráér a dolog, vagy keressek másik orvost, esetleg menjek SZTK rendelésre? Sürgős a vizsgálat? Első terhességem, nem tudom.
Amúgy teljesen jól vagyok, ha ez számít.
Remek, aggódtam, hogy addigra már lépni kéne.
Tök jól vagyok, még egy tisztességes rosszullétet se sikerült produkálnom.
Esetleg csináltassak addig egy vérképet, hogy azzal is előbbre legyünk?
Teljesen felesleges.
8. Het boven eleg, kulfoldon 12 het elott nem is foglalkoznak a terheseggel ha nincs gond.
Ne csináltass vérképet se, majd a dokid beutal, 12 hetesen kell menni vérképre.
8. héten bőven elég elmenned a dokihoz,
nekünk a 12 hetes genetikaira már kellett, hogy legyen vérkép. a háziorvoshoz bementem és kértem beutalót.:) (nálunk magánorvos nem tud beutalni állami intézménybe, vagy...nem akar?:))
szóval én ajánlok egy vérképet!
33hkm
Az én dokim azt kéri, hogy a 8-10 héten legyen az első időpont. (Ha amúgy nincs gond az anyukával, érem ez alatt, hogy nem volt vetélés korábban stb.)
A harmadik gyerekemmel kicsit rosszul lőttem be a fogantatás időpontját, így betöltött 12 hetesen mentem először, (már a mozgását is éreztem, ezen meg is lepődtem :) Az is teljesen rendben volt.
7.: Nem tud. Szerencsére. Miért az állam fizesse a magán betegek drága vizsgálatait?? Miért használná a Te dokid az állam eszközeit, ha nincs szerződése és nem fizeti meg a használati díjat? Köthet egyébként magán laborokkal, tehát megoldható.. legalábbis nagyobb városokban.
Nem mintha az ellenkezőjét érteném: miért vagyok köteles fizetni az állami tb-t, ha csak magánba szeretnék járni vagy egyéni biztosítást kötni.
Kérdező: ahogy írták: teljesen jó a 8. hét. A vérvételre meg majd az orvosod mondja, hogy nála mi a szokás. Nem kell sietni és ne rontsd el ezeket a szép heteket azzal, hogy agyon izgulod magad minden apróságon, inkább élvezd, mert ezzel a babóval ez csak egyszer lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!