Vihetem már rögtön az első találkozóra (a védőnővel) a lemondásához szükséges nyilatkozatot kitöltve?
Figyelt kérdés
2016. febr. 17. 14:53
11/13 anonim válasza:
ha sokadik gyerek is, a védőnők továbbképzésre járnak, a szabályok változnak, az ajánlások is..felelőtlenség lemondani.
12/13 anonim válasza:
Hàt, èn is lemondanàm. De attól függ milyen a vèdőnő. Aki tènyleg meg van elègedve vele annak jó. Viszont az aki csak összemàszkàlja a szőnyeget ès hülyesègeket beszèl azzal minek foglalkozni a sajàt lakàsomban. Èn elvittem a gyerkőceimet tanàcsadàsra. Ott megvoltak az oltàsok, vizsgàlatok. Orvos csinàlta amiben a bizodalmam is nagyobb volt. Nekem konkrètan ott lett elegem a "tanàcsadàsból" mikor az egyik gyerekem X idősen megehetett valamit, pàr èvvel kèsőbb a màsik gyerekem meg màr nem. Ja, ès szegènykèmnek mèg nem volt sajàt gyereke. Könyveket èn is tudok olvasni. Na, akkor mondtam, hogy inkàbb ennyi volt.
13/13 anonim válasza:
Ez jó :) Aki nem elégedett a védőnőjével, azt lepontozzák azok, akik elégedettek... A konkrét kérdésre senki sem válaszolt, mindenki győzködte csak a kérdezőt hogy ne mondja le, így egyik válasz sem volt igazán hasznos, és mégis, csak azt pontozták le akinek nem segít a védőnő. Érdekes... "Kedvesek" vagytok egymással anyukák, biztos nagy elégedettséggel tölt el amikor megnyomjátok a piros kezet. Kérdező, szerintem hívd fel a védőnői szolgálatot és kérdezd meg hogy viheted-e a papírt, biztos megmondják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!