Bp-én keresek orvost, aki nem végez hüvelyi vizsgalatot/tiszteletben tartja ezirányú kérésem?
Hát ajánlhatok neked párat. Pl: fogorvos, szemész, fül orr gégész stb.
Ők 100% nem végeznek hüvelyi vizsgálatot.
De ha ilyen nőgyógyászt keresel nem tudom mire gondoltál…
A XIV. ker. sztk-ban dr. Tolnay Lajos. A terhességem során egyetlen hüvelyi vizsgálat volt, a streptocccus mint levétele. Viszo t szülni nála nem lehet sajnos :(
Ha nem tudnak mást ajánlani, a helyedben megpróbálnám őt elérni valahogy (akár facebookn is!), biztos tud javasolni valakit ilyen szemlélettel.
Terhesség során muszáj , hogy vizsgáljon kézzel is, sok mindent ezzel tud csak megállapítani.
Egyébként ha ennyire irtózol ettől, hogyan fogsz szülni?
Feleslegesen nem nyulnak beled az uj protokoll szerint. A mehszajat panaszmentesseg eseten uh-val nezik. Viszont a 12.hetig huvelyi uh van.
Ha nemcsak maganorvos erdekel, akkor a BLESZ-ben tudok jot.
Koszonom az építő jellegű válaszokat
(nem kotelezo terhesség esetén a huvelyi vizsgálat egyebkent 😉 )
Az első terhessegemnel kacsaval tagitottak keres/kerdes nelkul - ugyeletes orvos nem várta meg h a sajátom megérkezzen
A masodik terhessegemnel a fogadott doki hüvelyi vizsgalatanak másnapján elkezdtem verezni-mint kiderult, mehszajon tapadt a lepény es sérült.
Harmadszorra mar a gondolatától hányingerem van...
Valamilyen szinten megértelek, de nem túl logikus az érvelésed, ld.: "ugyeletes orvos nem várta meg h a sajátom megérkezzen"
Tehát nem is a saját orvosod végezte, másrészt itt nem vizsgálatról van szó, hanem tágításról. Ilyen esetbe pedig akkor is belefuthatsz, ha sikerül olyan orvost találnod, aki megfelel az elképzeléseidnek. Én egyszer a saját dokim szabadsága idején kifogtam egy olyat, aki nem volt hajlandó hüvelyi vizsgálatot végezni. Nem részletezem, de súlyos következményei lettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!