A harmadik terhes ultrahang vizsgálatra csak 32+1 napos koromra kaptam időpontot. A terhes kiskönyvben 30-32. hét szerepel, de a neten 28-30. hét között ajánlják a vizsgálatot. A 32+1 nap nem késő szerintetek? Ti mikor voltatok?
Figyelt kérdés
2015. febr. 3. 11:55
1/6 anonim válasza:
Én magánba járok ,az én dokim abszolút nem figyelte a heteket,kivétel volt a 12.heti genetikai uh,ahol a kombinált tesztet csinálta.
2/6 anonim válasza:
Szia!
Azért ennyire nem kell szigorúan venni a dolgokat. :) Én pl. egy magán ultrahang rendelőbe mentem, és 33+2 voltam akkor. Az orvosom szerint ez tökéletes időpont volt.
3/6 anonim válasza:
Az első hetekben, a genetikai ultrahangokon nagyon figyelték az időpontokat, de utána... már nem igazán.
Első terhességemkor 31 hetesen voltam, másodikkal majdnem 33 hetesen. Senki nem mondta, hogy valamelyik dátum is rossz lett volna.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, megnyugtattatok!
2015. febr. 3. 14:17
5/6 anonim válasza:
Nem kell ezt a 3.uh-nál már túllihegni. A legfontosabb az első, és a második.
6/6 anonim válasza:
Nekem pont azt mondták,hogy nem szeretik ha hamarabb mennek. Mert nem látszik annyi minden. A 12 hetesre pl. 11+6 napra mentem és mondták,hogy menjek vissza. Nekem is a 32+1. napon lesz,mert vasárnap van a forduló és hétfőnként szoktam menni az uh-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!