Ezek közül melyik 4d ultrahang stúdió a legjobb?
Sokat néztem de nem tudom eldönteni, és olyan helyre szeretnék menni, ahol kedvesek, szépek a képek, és megéri elmenni!
Hepinet
Ultrahang center (pl. Oktogon)
4d Ultrahang center
Csodabent
Medical 4d ultrahang
Ha a 4db uh center alatt a Cleoptára házban lévőt érted,akkor őket tudom ajánlani nagyon!
Kedves,figyelmesek,nem rohannak,minőségi gépeik vannak!
2 terhességem alatt több 4D centerben is jártam.
Amit hagyj ki: Medical 4D Ultrahang. Itt futószalagon mennek a kismamák, és lenéznek, csak a pénzre mennek. Velem életemben nem bánt még senki úgy, mint itt. Konkrétan bunkók voltak.
Amit ajánlok a legjobban: G1 Intézet! Profik, szuper képek és kedvesség.
Ami még jó volt:
4D Ultrahang Center 9. kerület
4D ultrahang szalon
Dehogy! Bármikor mehetsz! Csak ajánlatként van ott a 20. hét, mert akkor már a baba husisabb és jobban látszódik.
De ettől még előtte is meg tudják vizsgálni! Én 15 hetesen voltam, és élmény volt! Úgyhogy nyugodtan jelentkezz be! Náluk a második alkalom amúgy már jóval kevesebbe kerül.
Sőt, ha van kuponod, védőnőtől elvileg mindenki kap baba-mama tudakozós füzetkét és abban van kupon a G1 Intézetbe, akkor féláron mehetsz.
Mi a 4D Ultrahang center-ben voltunk a Mester utcába 5*
ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!