Melyik a legjobb 4D ultrahang rendelő Budapesten? Nektek melyik vált be, hova menjünk?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokat várnék. Hol csinálják a legjobb képeket?2012. nov. 22. 17:28
1/9 anonim válasza:
Mi a pólusba járunk, aranyosak mindent mérnek magyaráznak és jók a képek.
2/9 anonim válasza:
nekem ez jött be (bár csak két helyen voltam):
3/9 anonim válasza:
Még egy szavazat a második linkre, mi is ott voltunk, és abszolút bejött:D
4/9 anonim válasza:
5/9 kittycica1987 válasza:
G1 intézet!!!!!! Én is ezt ajánlom. Voltunk a Sote klikáján is de a G1 sokkal jobb volt és kedvesebbek voltak. Ott valamivel kevesebb képet kaptunk de mértekk mindent és még egy közel 30 perces videót is csinálta.
Szóval G1!
6/9 kittycica1987 válasza:
a csomagban egyébként mit kapsz, hogy váltsd ki van kupon hozzá. Azt hiszem 75% kedvezméhy vagy 70% Valahogy így. 7990.-
7/9 anonim válasza:
A legeslegjobb! A minőség tökéletes, a képek tökéletesek, a videó és a zene is hozzá tökéletes. Sehol sem volt még ilyen jó! :) A hölgy is nagyon kedves volt, 30 perc járt a csomaghoz, ő 45 percet nézett kb :) :)
8/9 anonim válasza:
9/9 Tamási Andrea válasza:
Mi az újpesti és a Pólus centeri rendelőben is jártunk a születendő kisfiammal. Mind a két helyen nagyon jó tapasztalataink voltak kedves, profi személyzet volt. Szép képeket csináltak és még ajándékutalványokat is kaptunk. Mindenkinek ajánlani tudom (www.ultrahangcenter.hu)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!