Másnak is így mérik a súlyát a védőnőnél, nem lesz ez később baj?
Figyelt kérdés
Nyáron egy szál lepityőkében, mezítláb méri, ami elég valós értéket mutat. Most viszont csizmában, 8 pulóverben, nagykabátban és azt mondta nem kell levenni semmit és azt írta be, amit kiadott a mérleg, nem vonta le a ruha súlyát. Az otthonihoz képest 2,5 kilóval voltam így nehezebb. A végére a 13 kg helyett majd 20 kg hízás lesz beírva. Nem baj ez, nem indítják majd be emiatt a szülést, vagy ilyesmi? Otthon minden pénteken (amikor az adott hetet töltöm), nagywc után reggel, még reggeli előtt meztelenül szoktam méreckedni és szerintem ez mutatja a valós hízást.2015. okt. 22. 12:11
11/11 anonim válasza:
De, pont ezért lényegtelen, mert csak 800 gr-t jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!