19 hetes magzat szívhangját már kimutatja a védőnőnél található szívhang hallgató készülék?
Figyelt kérdés
2015. jan. 28. 12:27
2/6 anonim válasza:
Én múlt héten voltam a védőnőnél, megláttam a gépet, gondoltam hátha... 15 hetes voltam, azt mondta a védőnő, hogy ne ijedjek meg, ha esetleg nem találja, de elsőre megvolt! Nagyon jó érzés volt hallgatni!
3/6 anonim válasza:
17 hetesen nézte nekem legutoljára ő, pár mp-re hallottuk csak, elég gyenge minőségű a dopplerje.
Azóta beszereztem egy Angelsounds nevű itthoni halgatózót. Isteni kis találmány, semmiért nem adnám oda!!! :)
19 hkm
4/6 anonim válasza:
Nekem már 16+6 naposan kmutatta.Csak tettünk egy próbát de ő sem gondolta hogy hallani fogjuk.Először az enyém volt meg aztán kicsit arébb ő is:)még arébb is ment utána:)nagyon jó volt!!!szerintem 19 hetesen már kimutatja tuti!!
5/6 anonim válasza:
A legfiatalabb, akinél próbálkoztam alig 14 hetes volt (anyuka nagyon szerette volna) nem bíztattam semmivel, de megtaláltam kisebb keresgélés után :)
-védőnő-
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Múlt héten voltam védőnőnél, az ő készüléke eléggé érdekes, értékeket mutatott csak a monitor viszont hangot nem. E miatt másnap kértem egy szívhang ellenőrzést a doktornőmtől,aki hál'Istennek rendben talált mindent.
2015. jan. 31. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!