Honnan tudok uh képet szerezni?
Figyelt kérdés
Nincs fogadott orvosom a kórházba voltam ma a 12 hetes ultrahangon. Kértem képet és az orvos azt mondta nem csinálnak. Milyen dolog ez? Nem vártam volna el,hogy ingyen adjanak. Kiakadtam teljesen,mert a rokonságban akik szintén terhesek és utolsó putri községekben laknak és nem fogadott orvoshoz járnak még ők is kapnak 500ft/db áron, én meg megyeszékhelyen (Szolnok) nem!2015. márc. 11. 10:28
31/31 anonim 

válasza:

A Ti nevetek is szép!:) mi voltunk mar 5d-n, olyan 19 hetesen, ez volt a genetikai uh, a korhazba direkt nem mentem! Szuper elmeny lesz!!! Kihez mentek? Mi Toth Zolinal voltunk.
Hivatalosan szept 24- re vagyok kiirva!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!