Honnan tudok uh képet szerezni?
Hány mm-es a babád crl-je? Nekem 68mm 😊
2015. márc. 13. 18:09
22/31 A kérdező kommentje:
Szia! Bocsánat,hogy csak most írok,csak nálunk a hétvége mindig "szaladgálósra" sikerül. :) Amikor szerdán voltam ultrahangon akkor 66 mm volt. :) Dr. Dinya Tiborról még nem hallottam se jót, se rosszat,ami nem feltétlenül rossz. :) Én az sztk-ba járok terhesgondozásra, ahol mindig péntekre kapok időpontot és ott rendszerint Dr. Svéd Attila szokott fogadni,akiről csupa jót hallottam. Rám mély benyomást tett, amit észrevettem: gyors, lényegre törő, problémamegoldó. Én továbbra is a fogadott szülésznőhöz ragaszkodnék,de a védőnőm szerint ilyesmire nincs lehetőség... :(
Szia! Hat nem tudom, hogy ez a dolog mikent mukodik! Meg nem hallottam, hogy nem lehet szulesznot fogadni, de utana jarok! Olyat viszont mar hallottam, hogy a hetenyiben meg van, h melyik orvos melyik szulesznovel dolgozik! Majd ezt is kideritem. Addig van meg ido!:)
Udv
Syl
2015. márc. 16. 13:30
Kőbányán a Bajcsyban kérés nélkül is adnak 3 képet. Sztk-s 12. heti uh volt.
2015. márc. 17. 18:55
Szió! Annyit sikerült kiderítenem, hogy csak akkor fogadhatsz szülésznőt ha van fogadott orvosod is! Svéd Attiláról sokat nem tudok, de rosszakat nem hallottam róla.
2015. márc. 20. 05:11
26/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Aranyos vagy,hogy nyomoztál. :) Jövőhéten megyek a védőnőhöz, majd nála rákérdezek megint. :) Illetve anyukámat is rá állítom az ügyre.. :D
Szia! Hogy vagytok mostanaban? :)
2015. jún. 4. 18:40
28/31 A kérdező kommentje:
Szia! :) Köszönöm szépen, nagyon jól vagyunk! Élvezem a babavárást, bár egyre nehezebben viselem ezt a meleget. Szépen növekszik a pocak, eddig úgy tűnik,hogy kislány lesz a lakója, bár ez még nem biztos,mert mindig olyan előnytelenül fekszik,hogy a doktorbácsi csak tippelni tud. Múlthéten túlestem a terheléses vércukor vizsgálaton. Az eredményem tökéletes lett, amin meg is lepődtem,mert falom mostanság az édességet. :) Már elkezdtünk vásárolgatni is óvatosan,mert nem akarok a gyermekágyas időszakban kapkodni. Remélem,hogy veletek is minden rendben van és hogy jól vagytok?! Nálatok lehet már tudni,hogy kislány lesz-e a picuri vagy kisfiú?
Szia! Orulok, hogy jol vagytok!
Velunk is minden rendben, cseperedunk! Nalunk kislany van a pocakban aki nagyon aktiv!:)))
En is mult heten voltam terhelesen es jo lett nekem is!!:)))
A babaszobat csinalgatjuk. Vegul is mar csak a dekoraciok hianyoznak, de arra meg van ido...
A kelengye szaporodik folyamatosan, egyszerre nem is lehetne megvenni mindent!
A nagy meleget en sem szeretem, meg nem is birom, sajnos vizesedek...
Mikorra is vagy kiirva?
Neveken gondolkoztatok mar?
Mi Viktóriának fogjuk hivni a kisasszonyt 😀
2015. jún. 15. 20:37
30/31 A kérdező kommentje:
Szia! Örömmel olvasom,hogy minden rendben van veletek is. :) Mi július első hetében megyünk 5D-re,ahol reményeim szerint meg fogják erősíteni,hogy kislány lesz. :) Elvileg szeptember 19. lesz a nagy nap, de mikor voltam 18-20 hetes ultrahangon,már a 1 héttel fejlettebbek voltunk. Nagyon szép nevet választottatok a kicsi lánynak. :) Ha lány lesz,akkor Jázmin Cintia, vagy Cintia Jázmin, ha fiú akkor Máté. Ti mikorra várjátok a kis törpét? Úgy sejtem majdnem egyszerre fognak születni. :)
Kapcsolódó kérdések: