Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Honnan tudok uh képet szerezni?

Honnan tudok uh képet szerezni?

Figyelt kérdés
Nincs fogadott orvosom a kórházba voltam ma a 12 hetes ultrahangon. Kértem képet és az orvos azt mondta nem csinálnak. Milyen dolog ez? Nem vártam volna el,hogy ingyen adjanak. Kiakadtam teljesen,mert a rokonságban akik szintén terhesek és utolsó putri községekben laknak és nem fogadott orvoshoz járnak még ők is kapnak 500ft/db áron, én meg megyeszékhelyen (Szolnok) nem!
2015. márc. 11. 10:28
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez sajnos kórháza válogatja, hogy milyen módon, hogyan adnak képet. Nálunk sem adnak pl a sima sztk uh-on, de ha előre jelzed szintén 500 ft-ért adnak.
2015. márc. 11. 10:38
 2/31 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nem adnak, pénzért sem (amúgy budapesti kórház...).

Én mindig lefotóztam a monitort, így lett uh képem a kicsiről. :)

Ez nem zavarta a dokikat.

2015. márc. 11. 10:41
 3/31 A kérdező kommentje:
Tényleg nem tudok mit mondani erre csak annyit,hogy EZ MAGYARORSZÁG!
2015. márc. 11. 10:53
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Szegeden sem adnak, csak ha van baj. Sajnos én ezt most kihasználhattam :( egyébként nem teljesen értem miért nem adnak, nálunk arra hivatkoztak, hogy 1-2 perc csúszás lenne kismamánként. A helyzet az, hogy egy pillantás alatt kijött az uh kép. Szóval ez az állítás nem állja meg a helyét. Másik indokuk az adminisztráció (ha fizetős lenne). Erre azt mondom, eleve alá kell írnunk egy elszámolast, hogy mennyibe került az uh..erre egy plusz sor kellene h 500 ft-ot fizeti kinnt az ablaknál.
2015. márc. 11. 11:21
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Én amikor kérdeztem,hogy tudnak-e adni azt mondta az orvos,hogy tudok de sajnos fizetni kell érte, 500ft-ot! Mondtam,hogy nem, nálunk nagyon segítőkészek.
2015. márc. 11. 11:53
 6/31 anonim ***** válasza:

Valóban nagyon sok variáció van, hogy adnak-e vagy sem illetve hogy pénzért-e vagy ingyen és hogy le lehet-e fotózni a monitort vagy sem.

Nálunk pl. adnak ingyen, de nem videózhatsz és nem fényképezhetsz.

Utolsó: Valóban csúszást okoz amennyiben nem csak úgy odadobja Neked a doki a képet. Ilyenkor lelkiismeretes orvos megkérdezi nagyobb babánál, hogy szeretnéd a képet, aztán keres egy jó pozitúrát és utána elmondja akár a párodnak is, hogy mi micsoda a képen. Tehát nem 1, hanem több perc csúszás. Ettől függetlenül mint írtam nálunk ingyen megcsinálják.

Adminisztráció: Itt pl. nem kell aláírni semmit, tehát külön adminisztráció lenne, olyan ami még nem volt. Persze, meg lehetne csinálni, csak akkor biztosítani kellene, hogy a keretből mindig legyen UH-os papírra pénz és folyamatos legyen az ellátás. Ezt pedig sok helyen nem tudják megoldani.

2015. márc. 11. 11:56
 7/31 anonim ***** válasza:
67%
Fotózd le a monitort.
2015. márc. 11. 12:02
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk sem adnak, szintén megyeszékhely. Sőt, az egyik orvos még szólt is, hogy ne fotózgassak, hanem öltözzek és siessek, mert tele van a rendelő. (Tatabánya)
2015. márc. 11. 12:08
 9/31 A kérdező kommentje:
Nekem igazából nem olyan fontos az a kép, persze jó lenne,ha maradni valami kis emlék,amit majd 10év múlva is elő tudok venni. Hanem a páromat sajnálom,mert nem tud elszabadulni a munkahelyéről,de ha eltudna sem jöhetne be senki! Na ez is milyen dolog? Na de mind1... Majd nyáron elmegyünk 5D-re.
2015. márc. 11. 13:01
 10/31 anonim ***** válasza:
Magánrendelésen nekem adnak. Először az sztk-ban majdnem kirohogtek miatta...
2015. márc. 11. 17:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!