Honnan tudok uh képet szerezni?

Nálunk nem adnak, pénzért sem (amúgy budapesti kórház...).
Én mindig lefotóztam a monitort, így lett uh képem a kicsiről. :)
Ez nem zavarta a dokikat.

Valóban nagyon sok variáció van, hogy adnak-e vagy sem illetve hogy pénzért-e vagy ingyen és hogy le lehet-e fotózni a monitort vagy sem.
Nálunk pl. adnak ingyen, de nem videózhatsz és nem fényképezhetsz.
Utolsó: Valóban csúszást okoz amennyiben nem csak úgy odadobja Neked a doki a képet. Ilyenkor lelkiismeretes orvos megkérdezi nagyobb babánál, hogy szeretnéd a képet, aztán keres egy jó pozitúrát és utána elmondja akár a párodnak is, hogy mi micsoda a képen. Tehát nem 1, hanem több perc csúszás. Ettől függetlenül mint írtam nálunk ingyen megcsinálják.
Adminisztráció: Itt pl. nem kell aláírni semmit, tehát külön adminisztráció lenne, olyan ami még nem volt. Persze, meg lehetne csinálni, csak akkor biztosítani kellene, hogy a keretből mindig legyen UH-os papírra pénz és folyamatos legyen az ellátás. Ezt pedig sok helyen nem tudják megoldani.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!