Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Honnan tudok uh képet szerezni?

Honnan tudok uh képet szerezni?

Figyelt kérdés
Nincs fogadott orvosom a kórházba voltam ma a 12 hetes ultrahangon. Kértem képet és az orvos azt mondta nem csinálnak. Milyen dolog ez? Nem vártam volna el,hogy ingyen adjanak. Kiakadtam teljesen,mert a rokonságban akik szintén terhesek és utolsó putri községekben laknak és nem fogadott orvoshoz járnak még ők is kapnak 500ft/db áron, én meg megyeszékhelyen (Szolnok) nem!
2015. márc. 11. 10:28
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
Szerintem is nagyon felháborító ez az egész mert nekem sem adtak!(Pesten) és mi is úgy döntöttünk hogy inkább elmegyünk 4d-re és nem könyörgünk sehol egy fényképért!! szerintem menjetek Ti is el mert legalább nem bántanak meg sehol,mert néhány orvos aztán igazán bele tud taposni az ember lelki világába!!!
2015. márc. 11. 18:22
 12/31 anonim ***** válasza:
Szia! Hú én meg holnap megyek uh-ra a hetényibe! Szép kilátások, akkor meg se kérdezem!:( meddig tartott az uh? Legalább normálisak voltak?
2015. márc. 12. 08:18
 13/31 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Azt sem mondom,hogy bunkók voltak meg azt sem,hogy kedvesek. Nekem úgy tűnt,hogy nagyon haladni akarnak, a képet is csak éppen,hogy megtudtam kérdezni még kigombolkoztam. Maximum 5percet voltam bent. Az orvos diktált az asszisztensnek,de nagyon semmit nem értettem,majd itthon néztem meg neten,hogy mondjuk mi az a nucha és jó-e a hozzá tartozó érték. A szívhangot sem hallottam most, mert valamiért le volt véve a hang és csak a görbét láttam ahogyan dobog. Most voltam másodjára itt a szülészet-nőgyógyászat részen, kicsit olyan volt,mintha visszaugrottam volt az időbe vagy 50évet, viszont a főépületet marha szépen felújították. Majd,ha végeztél írd meg te is a tapasztalataidat! Mikor először voltam sokkal rendesebbek voltak, remélem hasonló élményben lesz részed,mint nekem először!
2015. márc. 12. 08:42
 14/31 anonim ***** válasza:

Okés, írok majd! Azt utalom, hogy a 6.-on van a liftek meg kèsz életveszélyek!! Amúgy is fóbiám van benne! Sajnos ezért járok magánorvoshoz mert ezeket el kerülöm nagy ívben, de most muszály oda menni!!:( tiszta trééé az egész!

Mekkora a babád!:)

2015. márc. 12. 16:10
 15/31 anonim ***** válasza:
Vagyis mekkora??:))))
2015. márc. 12. 17:24
 16/31 A kérdező kommentje:
Igen-igen, én is félek a liftben, főleg ha egyedül vagyok :) Ezek még azok az igazi szocis liftek, se kapaszkodó, se semmi,ha zuhan akkor kapaszkodni se tud az ember. :D Holnap leszek 13 hetes, te? :)
2015. márc. 12. 17:48
 17/31 anonim ***** válasza:
Szia! Tul vagyok rajta, kb 2 perc volt az egész!:( kepet meg se mertem kerdezni!:)))) szivhangot nem is hallottam, csak a papirra volt irva, h jo...! Kerdezte az orvos, h hany hetes vagyok, mondom 12, mericskelt es kozolte 13! Mondom akkor annyi!:) na ezert jobb a maganorvos!!!
2015. márc. 13. 10:30
 18/31 anonim ***** válasza:

Lányok, ilyen nincs, hogy nem engedik be az apát, mindenkinek joga van bármilyen orvoshoz egy kísérőt bevinni magával, ez alól az ultrahang se kivétel!!! Csak sajnos ezt sokan nem tudják, és a parasztabb orvosok ki is használják ezt. Nekem a 12 hetesen egyből mondták, mikor kérdeztem, hogy apuka bejöhet-e, hogy persze, egy kísérőt jogom van bevinni magammal, benne van a törvényben.

Képet amúgy nálunk sem adnak, viszont nagyon kedves a szonográfus, mindig keres egy olyan pozíciót, amiben jól látszik a baba, megállítja, és még ő szól, hogy fotózzuk le, ha akarjuk, a 12 hetesen ezt kétszer is megtette, de még az elején, 8 hetesen is mondta, hogy fényképezzek nyugodtan. Azóta magánban voltam csak UH-n, ott meg ugye másképp működik, de nekem a kórházi is kellemes élmény volt. Borzasztó, hogy máshol ilyen bunkók :(

2015. márc. 13. 11:23
 19/31 A kérdező kommentje:
Na akkor neked is hasonlókban volt részed,mint nekem,de legalább túl vagy rajta te is. Én sem hallottam szívhangot. :( Megkérdezhetem,hogy ki a fogadott orvosod? Én szülésznőt szeretnék fogadni,de a védőnőm azt mondta,hogy nem lehet... Te mikorra vagy kiírva? Én szeptember 19.-re,de a többi a babán múlik. :) Szerintem nagyjából egyidősek lehetünk,mert én ma vagyok 13hetes. :)
2015. márc. 13. 16:30
 20/31 anonim ***** válasza:

Dr Dinya Tiborhoz járok, a magyar utcaban van a maganrendeloje. Nekem ott automatikusan adja a kepet, mar 3 uh kepem van meg egy 4 d-s. Igaz 8000 egy uh, meg megnezi a mehnyak allapotat de legfokepp alapos es nagyon emberseges!

Idaig ugy volt, hogy szeptember 24 a kiiras idopontja, de igy hogy "oregebb" egy hettel, talan 17-18-a lesz! 😃

2015. márc. 13. 18:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!