Honnan tudok uh képet szerezni?

Okés, írok majd! Azt utalom, hogy a 6.-on van a liftek meg kèsz életveszélyek!! Amúgy is fóbiám van benne! Sajnos ezért járok magánorvoshoz mert ezeket el kerülöm nagy ívben, de most muszály oda menni!!:( tiszta trééé az egész!
Mekkora a babád!:)

Lányok, ilyen nincs, hogy nem engedik be az apát, mindenkinek joga van bármilyen orvoshoz egy kísérőt bevinni magával, ez alól az ultrahang se kivétel!!! Csak sajnos ezt sokan nem tudják, és a parasztabb orvosok ki is használják ezt. Nekem a 12 hetesen egyből mondták, mikor kérdeztem, hogy apuka bejöhet-e, hogy persze, egy kísérőt jogom van bevinni magammal, benne van a törvényben.
Képet amúgy nálunk sem adnak, viszont nagyon kedves a szonográfus, mindig keres egy olyan pozíciót, amiben jól látszik a baba, megállítja, és még ő szól, hogy fotózzuk le, ha akarjuk, a 12 hetesen ezt kétszer is megtette, de még az elején, 8 hetesen is mondta, hogy fényképezzek nyugodtan. Azóta magánban voltam csak UH-n, ott meg ugye másképp működik, de nekem a kórházi is kellemes élmény volt. Borzasztó, hogy máshol ilyen bunkók :(

Dr Dinya Tiborhoz járok, a magyar utcaban van a maganrendeloje. Nekem ott automatikusan adja a kepet, mar 3 uh kepem van meg egy 4 d-s. Igaz 8000 egy uh, meg megnezi a mehnyak allapotat de legfokepp alapos es nagyon emberseges!
Idaig ugy volt, hogy szeptember 24 a kiiras idopontja, de igy hogy "oregebb" egy hettel, talan 17-18-a lesz! 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!