A védőnő azt mondja, csak úgy tud terhesgondozásba venni, ha van az élő magzatról is információ. Nem elég neki a rizikó faktoros papír. Ez lehetséges?
Járt valaki így? Korán voltam orvosnál, aki mindent rendben talált, bár szívhang még nem volt. 3 hét múlva kell visszamennem, akkor leszek 9+3 hetes. Akkor vinnem kellene már a leleteket.
Tényleg nem vesznek terhesgondozásba kimutatott "élő" terhesség nélkül, ahol a nőgyógyász mm pontosságra ad információt a magzatról?
Köszönöm a válaszokat! Akkor nem viszek az orvosnak leleteket 3 hét múlva:) Az a furcsa, hogy az orvos küldött védőnőhöz is, meg házi orvoshoz is. Én meg ugye tenném, amit az orvos mond.
Egyébként már látszott a pici embrió múlt héten, a szikhólyagos időn már túl voltunk 5+3 hetesen.
Nálam úgy volt, hogy 6+5.napon mentem uh-ra, volt szívműködés, ezt felvezették a leletre, kaptam képet, amin látszott az embrió. Onnan egyenesen mentem a védőnőhöz, aki szabadkozott, hogy még nem adna kiskönyvet, csak a 8. héten, mert még bármi történhet (ezt nagyon kedvesen és tapintatosan mondta, és igaza van, én is tudtam)
Így hát két héttel később mentem vissza hozzá, ugyanazon leletekkel, és akkor már megkaptam a kiskönyvet.
Én is 5+3 hetesen voltam először (SZTK-s orvosnál).
Nekem azt mondta, ráérek a 12. hét után menni védőnőhöz, addig bármi történhet...
Háziorvoshoz egyáltalán nem küldött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!