Történt velem hogy egy ismerős számítógépén beléptem egy közösségi oldalra (facebook) és az emailjeimet is lecsekkoltam (G-mail). A srác minen adatomhoz hozzájutott késöbb. Ez hogy lehetséges?
szó szerint idézett korábbi beszélgetéseimből, és sok olyan információval lett gazdagabb, amit rajtam és egy bizonyos személyn kívül más nem tudhatott és facebookon beszéltünk róla :P
bár nem hiszem hoyg a kérdéshez szorossan kapcsolódna :P
nem a magánéletedbe turkálás volt a célom, csak nem sok esély van arra, hogy egy cookie-előzmény törlés után bárki beléphessen a fiókodba, ha tisztán emlékszel arra, hogy a böngésző megkérdezte, hogy mentse-e el a jelszavad és te tuti rányomtál a nemre.
ami még eszembejutott, hogy mind a gmail, mind a facebook tárolja, hogy mikor és honnan (milyen gépről) léptél be a fiókjaidba, ezt ellenőrízve kiderítheted, hogy más is hozzáfért-e.
kitértem rá az első kommentemben, és írtam, hogy elég valószínűtlen. itt a google biztonsági központja, sorolja, hogy melyik gépről és mikor csatlakoztak a fiókodhoz, itt tiltsd le a haverod gépét és látni fogod azt is, hogy mikor lépett be utoljára a fiókodba. (ha tényleg belépett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!