Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Mi a véleményetek Dr. Hamvas...

Mi a véleményetek Dr. Hamvas Ferenc nőgyógyászról? Tényleg nincs a rendelőjében még uh se?

Figyelt kérdés
Nekem egy ismerősöm ajánlotta, már időpontom is van hozzá, viszont az interneten nem olvastam róla túl jó véleményeket..
2015. jan. 21. 19:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Fú, én egyszer kérdeztem tőle a neten, mert már majdnem 3 hete nem akart megjönni a menszim, és nem voltam terhes. Már volt időpontom a dokimhoz, de gondoltam addig is kérdezek, az ingyen van... A válasz olvasásakor nem tudtam, hogy sírjak vagy röhögjek. Elkezdett nekem hadoválni mindenféle lelki gátakról, meg hogy keressek egy jó kineziológust, mert valami belső izém nem engedi, hogy jól működjenek a dolgaim, és el kell engednem ezeket a belső gátakat... Mondanom sem kell, nagyon egyszerű, biológiai oka volt annak, hogy nem jött meg, konkrétan megérett a petesejtem, de nem repedt meg a tüszőm, így beragadt, ami miatt nem kezdődött el a progeszterontermelés, nem vastagodott meg a nyálkahártya, és nem tudott leválni. Kaptam rá Norcolutot, megoldódott a gond, mily meglepő... Ahogy elnéztem egyébként csak igen elvétve ad orvosi magyarázatot a kérdésekre, mindig ilyen természetfeletti gyökérségekkel jön. Na szóval nincs az az isten, hogy a közelébe mennék bármikor, hibbant kuruzsló.

Amúgy én olyan orvoshoz nem mennék, akinél nincs UH, egyszerűen azért, mert 2 helyre kell menni egy helyett, ha tudni is akarok valamit a babámról.

2015. jan. 23. 20:21
 12/14 anonim ***** válasza:
Én kérdeztem tőle párszor, de már nem teszem, néha el-elolvasgatom a válaszait. Mikor aggódó kismamáknak mondja,hogy fejezze be a habverést, az felháborító. Meg olyanoknak, akik elvesztették a babájukat, hogy " az nem is baba, ne gondoljon így rá"...na, ettől kiakadtam. Velem paraszt volt, mert féltem 1x valamitől, nőgyógyászom épp nem volt elérhető, így írtam,biztos, ami biztos alapon. Itt fejeztem be vele a kommunikációt. Na meg agyba főbe ajánlgatja az intimtölcsért, hogy milyen jóóó és milyen szép. Gondoltam a múltkor,h megkérdezem a nőgyógyászom, ő csak ennyit mondott: neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!! :D Ennyit róla. Az ezoterikus, energiamezős pszichoblabla marhasága meg egyenesen felháborító. Akinek bejön ez az életmód, meg ez a sok rizsa, az menjen hozzá, én maradnék a hagyományos orvoslásnál :)
2015. jan. 31. 15:51
 13/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat! :) tutira nem őt választom..
2015. febr. 4. 13:32
 14/14 anonim válasza:
Nála szültem az elsőt. Véletlenül kerültem hozzá.Én nagyon szerettem.Ha nem laknék messze a harmadikat is vele hoznám világra. Mindig megnyugtatott és jól kezelt. Van egy stílusa mint egy halom másik orvosnak is ebben az országban.Mindenkinek más igénye van más elvárása. Mindig hálás leszek neki hogy kisegített a bajban és amikor egy rossz uh-s orvos csinált egy borzalmas uh.t a babáról segített soronkívül bejutni vizsgálatokra egy professzorhoz ahol kiderülhetett hogy a babának semmi baja csak a kórházi uhn rossz szögből nézték meg... nem szabad netes leírások alapján ítélni!
2021. ápr. 12. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!