Mi a véleményetek Dr. Hamvas Ferenc nőgyógyászról? Tényleg nincs a rendelőjében még uh se?
Fú, én egyszer kérdeztem tőle a neten, mert már majdnem 3 hete nem akart megjönni a menszim, és nem voltam terhes. Már volt időpontom a dokimhoz, de gondoltam addig is kérdezek, az ingyen van... A válasz olvasásakor nem tudtam, hogy sírjak vagy röhögjek. Elkezdett nekem hadoválni mindenféle lelki gátakról, meg hogy keressek egy jó kineziológust, mert valami belső izém nem engedi, hogy jól működjenek a dolgaim, és el kell engednem ezeket a belső gátakat... Mondanom sem kell, nagyon egyszerű, biológiai oka volt annak, hogy nem jött meg, konkrétan megérett a petesejtem, de nem repedt meg a tüszőm, így beragadt, ami miatt nem kezdődött el a progeszterontermelés, nem vastagodott meg a nyálkahártya, és nem tudott leválni. Kaptam rá Norcolutot, megoldódott a gond, mily meglepő... Ahogy elnéztem egyébként csak igen elvétve ad orvosi magyarázatot a kérdésekre, mindig ilyen természetfeletti gyökérségekkel jön. Na szóval nincs az az isten, hogy a közelébe mennék bármikor, hibbant kuruzsló.
Amúgy én olyan orvoshoz nem mennék, akinél nincs UH, egyszerűen azért, mert 2 helyre kell menni egy helyett, ha tudni is akarok valamit a babámról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!