Mi a véleményetek dr Gérecz Balázs nőgyógyászról? A Jahn Ferenc kórházban dolgozik.
Figyelt kérdés
2013. aug. 1. 20:03
1/9 bszilva válasza:
nagyon jó fej doki engem két hónapja műtött
2/9 anonim válasza:
én ma voltam nála először, nagyon szimpatikus, kedves és orvosilag is nagyon jó (bár én csak varratszedésen voltam, de írt fel gyógyszert, amire a másik doki nem jött rá, hogy kellene
3/9 anonim válasza:
Szimpatikus, kedves, odafigyelő, jól diagnosztizált, megoperált, és vár rám még egy műtét, és azt is vele szeretném megcsináltatni.
5/9 takszilvi válasza:
Tudja valaki esedtleg, hogy van-e magánrendelése? Mert a Thököli uti sztk-ban egy héten csak egyszer rendel. :(
6/9 anonim válasza:
A Dél- Pesti kórhàzban dolgozik. Magànrendelésről nem tudok.Terhesgondozàsra jàrtam hozzà. A legjobb vàlasztàs. Csàszàrral segítette vilàgra a kislànyom, s minden nap benézett hozzànk. S bàrmilyen gonddal megkereshettem. Nagyszerű orvos!
7/9 anonim válasza:
Hogyan köszön el a nőgyógyász (turkesz doki)?
Holnap is benézek!
BRUHAHA!
8/9 Nagyamira válasza:
Engem ma műtött. Nagyon nagyon aranyos orvos és lelkiismeretes, volt már néhány nőgyógyásszal dolgom, de nála ma letettem a voksomat!
Szakmailag és emberileg is 100%!!!! Arról nem is beszélve, hogy nem pénzéhes, mint a többi nőgyógyász a Dél Pestiben!
9/9 anonim válasza:
Én is csatlakoznék az előttem szólókhoz.
Többször jártam nála az elmúlt időszakban.
Engem tavaly műtött.
Mindenkinek csak ajánlani tudom őt, szakmailag és emberileg is nagyon jó orvos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!