Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr. Zrupkó Ferenc Jászberényi...

Dr. Zrupkó Ferenc Jászberényi nőgyógyászról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Magán rendelésen, szülésnél illetve császárnál mennyit kér?
2013. febr. 5. 12:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Csak annyi, hogy egy darabig röntgenorvosként dolgozott Szolnokon, mert a műhibái miatt el kellett mennie Berényből. Van, aki szerint nagyon megnyugtató a hangja, de az egyik barátnőmben benne hagyott egy darab valamit, a császár után két évvel derült ki...
2013. febr. 5. 15:01
 2/7 anonim ***** válasza:

Műhiba, műhiba, műhiba...

A jászberényi szülészetet senkinek nem ajánlom!!

Szinte egy doki sincs normális. Pénzéhes szakbarbárok!

1. Rokonoknál babát vártak, nem jött meg... bement a kórházba, közölték vele, hogy cysta, műtik. Otthon csinált egy tesztet, pozitív lett. Pestre mentek és az ottani doki megnyugtatta, hogy minden ok, cysta nincs, egészséges magzaat van!

2. Kismama bevérzett, éjszaka ügyeleten közölték vele, hogy meghaalt a baba. Holnap megműtik, meg kell szülni. Férje nem hagyta annyiban, átmentek Ceglédre ügyeletre, ott meg mondták, hogy él a magzat, minden rendben van, csak feküdni és pihenni kell!

3. Egészséges kismama, egészsséges magzat. Félrediagnosztizálás miatt vénás gyógyszert kapott a kismama, belehalt a baba és majdnem az anyuka is.

Azon a héten 5 kisbaba halt meg!

Mindez fél év alatt!

2013. márc. 1. 10:14
 3/7 Dencike válasza:
8 éve járok hozzá,a szülésnél a gyermekem és az életem mentette meg!!!!Mindíg rendes volt és körültekintő,műtött is,még soha nem volt rá panaszom.Viszont a többi orvos a Jászberényi kórházban mind egy sintér.Nem értem hogyan lehet 2012.az év szülészete?
2014. ápr. 28. 13:04
 4/7 Dencike válasza:
Terhesség alatt 2000 Ft.minden vizsgálat havonta 2 alkalom.Szülésnél 20.000 Ft kért.Nem 100 000 mint a többi orvos!Magán rendelésen a terhesség első szakaszában:rákszűrés,mellrákszűrés,ultrahang,beutaló laborba,nőgyógyászati vizsgálat,receptek,tanácsadás.7000 Ft.kért el mind ezekért.A többi,vagy más orvos csak egy rákszűrésért 6000 Ft kért ismerőseimtől....
2014. ápr. 28. 13:13
 5/7 Nettina3 válasza:

sziasztok!

nekem sincs jó véleményem erről az orvosról!

Egyszer voltam nála vizsgálaton,abszolút nem volt készséges. Engem a hangja nem nyugtatott meg,inkább felidegesített a modora!!Én nagyon megbántam hogy odamentem ebből mindenki levonhatja a következtetéseket!

2014. nov. 18. 12:36
 6/7 Tündi0212 ***** válasza:
Valaki tudna nekem pontos osszeget irni hogy maganorvoskent mennyit ker a vizsgalatoker? Es a szulesert??
2014. nov. 20. 22:35
 7/7 anonim ***** válasza:

A legjobb orvos, akivel eddig találkoztam.Nagyon sajnálom, hogy felköltöztem Pestre, és nem tudok hozzá menni a vizsgálatokra.

Most babát tervezünk, és olyan jó lenne, ha mégis Ő lenne az orvosom, de sajnos a sok utazást nem merem bevállalni,főleg, hogy dolgozni is szeretnék, ameddig tudok.

Normális, mindent elmond, hogy mit miért csinál.

:)

2016. jan. 14. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!