Dr. Zrupkó Ferenc Jászberényi nőgyógyászról mi a véleményetek?
Műhiba, műhiba, műhiba...
A jászberényi szülészetet senkinek nem ajánlom!!
Szinte egy doki sincs normális. Pénzéhes szakbarbárok!
1. Rokonoknál babát vártak, nem jött meg... bement a kórházba, közölték vele, hogy cysta, műtik. Otthon csinált egy tesztet, pozitív lett. Pestre mentek és az ottani doki megnyugtatta, hogy minden ok, cysta nincs, egészséges magzaat van!
2. Kismama bevérzett, éjszaka ügyeleten közölték vele, hogy meghaalt a baba. Holnap megműtik, meg kell szülni. Férje nem hagyta annyiban, átmentek Ceglédre ügyeletre, ott meg mondták, hogy él a magzat, minden rendben van, csak feküdni és pihenni kell!
3. Egészséges kismama, egészsséges magzat. Félrediagnosztizálás miatt vénás gyógyszert kapott a kismama, belehalt a baba és majdnem az anyuka is.
Azon a héten 5 kisbaba halt meg!
Mindez fél év alatt!
sziasztok!
nekem sincs jó véleményem erről az orvosról!
Egyszer voltam nála vizsgálaton,abszolút nem volt készséges. Engem a hangja nem nyugtatott meg,inkább felidegesített a modora!!Én nagyon megbántam hogy odamentem ebből mindenki levonhatja a következtetéseket!
A legjobb orvos, akivel eddig találkoztam.Nagyon sajnálom, hogy felköltöztem Pestre, és nem tudok hozzá menni a vizsgálatokra.
Most babát tervezünk, és olyan jó lenne, ha mégis Ő lenne az orvosom, de sajnos a sok utazást nem merem bevállalni,főleg, hogy dolgozni is szeretnék, ameddig tudok.
Normális, mindent elmond, hogy mit miért csinál.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!