Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Mi a véleményetek Dr. Hamvas...

Mi a véleményetek Dr. Hamvas Ferenc nőgyógyászról? Tényleg nincs a rendelőjében még uh se?

Figyelt kérdés
Nekem egy ismerősöm ajánlotta, már időpontom is van hozzá, viszont az interneten nem olvastam róla túl jó véleményeket..
2015. jan. 21. 19:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit zakkant.

Egyszer elmentem hozzá, de ő már a vajákos kategóriába tornázta fel magát. Megvizsgált, a felesége az asszisztens, aki pont szemben ül a vizsgálóasztallal (azaz teljes betekintés neki is...).

Utána a elkezdte letapogatni az aurámat. Utána bicikliküllővel(!!!) megmérte, hogy vízéren van az ágyam...

Kerestem a kamerákat, de inkább minél gyorsabban kipucoltam a rendelőből.

Aki vevő a hókusz-pókuszos marhaságokra, annak még pozitívum is lehet, hogy csakrákat meg egyéb áltudományos baromságokat keres és nemlétező diagnózist állít fel.

Amúgy a tök egyszerű hüvelyi fertőzésre nem kaptam gyógyszert, hablatyolt valami megbomlott csakrákról meg vízérről meg auravalamiről. Két nappal később elmentem egy másik orvoshoz, aki adott normális gyógyszert és lám, pár nap alatt elmúlt a fertőzésem is.

Szóval aki a nyugati orvoslásban "hisz", messziről kerülje...

2015. jan. 21. 19:51
 2/14 anonim ***** válasza:
61%
ÁÁÁÁÁ inkább a halál
2015. jan. 21. 19:55
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat..ezek alapján másik orvost kellene keresnem.. na de tényleg nincs ultrahang se a rendelőjébe? mert én mondtam neki a telefonba, hogy terhesgondozásra mennék, de uh nélkül hogy akarja ezt véghez vinni??
2015. jan. 21. 20:02
 4/14 anonim ***** válasza:
29%
ÁÁ isten ments!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne menj!!!! Soha többet . Életem legrosszabb döntése volt mikor hozzájártam. Uh nincs. Ha bővebbet szeretnél róla tudni priviben írok!
2015. jan. 21. 20:11
 5/14 anonim ***** válasza:
itt a neten en is irtam neki , de lattam kb mindenkinek ugyanazat a valaszt irja vissza !! szoval en nem tudom milyen nogyogyaszok ezek
2015. jan. 21. 20:14
 6/14 anonim ***** válasza:
66%

Én az első gyereket nála szültem, de a másodikat már nem...

És tényleg nincs ultrahangja. A rendelője borzalmas lepukkant helyen van, és nem ritkán több órát várakoztunk a magánrendelésén.

Az asszisztensnő arca konkrétan a széttárt lábadtól két méterre van, egy függöny nincs.

Miközben vizsgált, a fülesén egy másik beteggel beszélt, én egyszer hívtam hajnalban vérzéssel, nem vette fel, vissza sem hívott. Egy full alkesz ürgéhez küldött uh-ra (valami cimbi).

Kineziológushoz akart küldeni, mert féltem a szüléstől (gondolom a másik cimbi).

Szülésemkor éppen magánrendelt, elment a baba szívhangja a ctg-n, ehhez képest 4 óra múlva voltam a műtőben, mert akkor érkezett meg a doktor úr. Csoda, hogy nem történt nagybb baj.

Menekülj!

2015. jan. 21. 20:22
 7/14 anonim ***** válasza:
61%
Én kétszer kérdeztem tőle,mindkétszer teljesen rossz irányba terelt..Amikor orvost kerestem nekem is szóa jött egyébként ő is(az Istvánhoz ragaszkodtam),de már akkor is(2 éve) voltak bőven róla negatív vélemények.
2015. jan. 21. 20:30
 8/14 anonim ***** válasza:
én nem ismerem, de attól, hogy nincs nála UH, még lehet jó orvos. ZAlaegerszegen az egyik legkedveltebb orvos nem is uh-z...
2015. jan. 21. 20:34
 9/14 anonim ***** válasza:
ÖÖÖ a Doktor Úrnál nemcsak az uh hiány a probléma kedves utolsó
2015. jan. 21. 23:10
 10/14 anonim ***** válasza:
Elég beleolvasni a fórumba, ahol tanácsokat osztogat... borzalmas stílusa van. Soha nem mennék hozzá.
2015. jan. 22. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!