Csoba ildiko kérdése:
Lehet-e fogat tömetni 3 trimeszterbe?
Figyelt kérdés
2014. dec. 5. 09:42
1/6 anonim válasza:
Igen, bármikor lehet, csak röntgenezni nem.
2/6 anonim válasza:
Nem, 3.trimeszterbe már hozzád ne nyúljon senki!
Édes istenem..
3/6 anonim válasza:
Az első babánál 4. hónapban voltam ellenőrzésen, aztán a 38. héten elkezdett fájni a fogam muszáj volt megcsináltatni, tömtek, sőt érzéstelenítőt is kaptam. Ha már ott van a pici, akkor sokkal nehezebb elmenni, meg nem szívesen hagyod otthon az elején. A 2. babánál az utolsó hónapban is elmentem ellenőrzésre, hogy tuti ne kezdjen el fájni a fogam, miután megszületik a pici. Az érzéstelenítő meg helyi nem lesz tőle semmi baja a babának, inkább az, mint hogy a fájdalomtól görcsöljön az ember, az szerintem károsabb. Ezt csak azért írtam le, mert páran kifogásolták, hogy kaptam, de az orvos be se adná, ha ártana vele.
4/6 cucusropi válasza:
Igen én az egyetemen már a 4. szemeszternél tartok és gond nélkül betömték.
5/6 anonim válasza:
Lehet, sõt kell is, ha szüksèges. Semmit nem hat a babàra.
6/6 anonim válasza:
Lehet tömetni nyugodtan! Sőt nekem a szájsebészeten 28 hetesen röntgent is csináltak a bölcsesség fogam kihúzásához. Inkább tömesd be mint szenvedj vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!