-természetes szülés,alternatív,gátvédelem párti(nem szültem még,de elvileg ilyen szemléletű orvost szeretnék)
-ne legyen lekezelő,hanem "partnerként" kezeljen
-legyen elérhető,adott esetben telefonszámmal(nem zaklatnám,de ha gond van és fizetek neki nem keveset tudjam a számát)
-magánrendelése legyen,ami felszerelt,pl:van uh(bár vszínű a legtöbb helyen van).
Köszönöm
2014. dec. 4. 00:34
1/8 A kérdező kommentje:
* javasoljátok
2014. dec. 4. 00:34
2/8 anonim válasza:
Ujvári dr. - de gyorsan betelik.
2014. dec. 4. 10:49
3/8 anonim válasza:
Én Dr. Varsányi Hajnalkánál szültem 2x is. Szakmailag felkészült, rendkívül körültekintő, megbízható orvos és egyben támogató, empatikus ember. Bátran kérdezhetsz tőle, válaszol a kérdéseidre úgy, hogy te is megértsd. Az egész terhesgondozás egy élmény volt vele, mindig vártam, mikor mehetek megint! :) A terhességeim alatt volt, hogy hétvégén akadt problémám. SMS-t írtam neki és visszahívott.Egyetlen negatívum, hogy a terhesgondozás csúszni szokott, de szerintem ez máshol is így van. Szülésznője rendes, kedves(bár néha kicsit katonás), érti a dolgát! Egy vizit 12000 ft nála. Mindig nagyon óvatosan vizsgál, nem érzed magad megalázva, és UH-val is megnéz. A rendelője a Váci utca 55-ben van.
2014. dec. 6. 01:39
4/8 A kérdező kommentje:
Esetleg tudnál adni elérhetőséget?
Ki a szülésznője?
Mikor rendel?
Köszönöm a segítséged!
2014. dec. 6. 18:45
5/8 anonim válasza:
A doktornő magánrendelője:
1055 Budapest, V. Váci u. 55. II. em. 10
Telefon: 1/3177488
2014. dec. 7. 16:58
6/8 anonim válasza:
Szerdán és pénteken(ebbe nem vagyok biztos, én mindig szerdán mentem) rendel a magánrendelőjében, de ez csak a terhesgondozás. A nőgyógyászati rendelés azt hiszen hétfőn van, de rá kell kérdezni telefonon. A szülésznője valami Éva( nem tudom a vezetéknevét :( ). Ő is rendes, de nem az a pátyolgatós fajta.
2014. dec. 7. 17:05
7/8 anonim válasza:
Ja és természetesen a mobilját is meg fogja adni, ha hozzá jársz :).
2014. dec. 7. 17:06
8/8 anonim válasza:
dr Kosztin Árpád
Egy tündéri ember. Bármit kérdezhettem, mindig normálisan válaszolt. Mindig megnyugtatott, ha felidegesítettek egy-egy eredménnyel. Bár én nem hívogattam, mert terhesgondozásra összegyűjtöttem a kérdéseimet. Én is a természetes szülés híve vagyok, és végig erre is készültünk, de a picim nem volt hajlandó megfordulni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!