Kecskeméten hogy működik a terhes gondozás? Van itt olyan aki az uj korházban kezdett járni?
Hanyadik héten kell először felkeresni a terhes gondozót? be kell jelentkezni? telefonszámot tudnátok adni!
Mindenkinek a segítségét előre is köszönöm!!
Szia!
A 12. héten kell felkeresni a terhesgondozót. 06-76/519-900 (8363-as mellék). Valamint kell kérned UH-ra is időpontot, 519-860 a telefonszám, reggel 8-9 között, délután 14-15 óra között hívhatod. Az UH kb. fél órával legyen a terhesgondozás után. A terhesgondozáson fogsz kapni beutalót vérvételre is. Az is aznap van, arra nincs időpont, küldenek tovább szépen sorban.
Az új szárnyba a Nyíri útról tudsz bemenni. Balra kell tartani, narancssárga a "fejléce" a nőgyógyászati résznek, ez tudom, hülyén hangzik, de nagy üvegfalak vannak, és narancssárga fent a színük. Nagy betűkkel ki van írva, hogy Ambulancia, ott tudsz bemenni, és ott már megtalálod, de van recepciós is, aki elirányít. Terhesgondozás már reggel héttől van, egy páran általában várnak már ott, de halad.
Nagyon köszönöm!! nagyon kedves vagy!!
mennyi idővel kell időpontot kérnek a terhesgondózóban, most még 8 hetes vagyok, ráérek még hivogatni őket vagy elötte kb 2 héttel fel kell keresni?
6 hetesen már adtak időpontot a terhesgondozóba?
most hány hetes vagy? :)
Adtak, mert nem kérdezték, hogy hány hetes vagyok, csak mondtam a napot,hogy mikorra kérek időpontot.
Hány hetes vagyok? Mára vagyok kiírva a kicsivel. :)))
Tulleni már én is túl vagyok kétszer :))
3. babát várom... csak itt mindig változik a rendszer és most hogy az uj helyre költözött a szülészet nem tudtam hogy hogyn működik :)
de köszönöm szépen :)
Nyugi már nincs sok hátra, tudom az utolsó napok a ,,leghosszabbak" én mind 2-t 40+5 napra szültem :)
nekem hosszabb a ciklusom mint 28 nap, ez is számít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!