Akiknek a 12. héten megmondták helyesen a baba nemét, melyik kórházban vagy klinikán voltak?
Figyelt kérdés
Mi a neve a szakorvosnak, aki a vizsgálatot végezte?2014. nov. 9. 20:40
1/18 anonim válasza:
Hepinet 4d ultrahangon voltunk a Margit kórházban a 12. héten. Dr. Bárdos Péter volt az orvos, aki megnézte, C-kategóriás vizsgája van és mellette emberileg is nagyon kedves volt. Jah, és nem utolsó sorban igaza lett a baba nemét illetően :D
2/18 anonim válasza:
Bocsi nem a kérdésre válaszolok de nagyon érdekel:
Annyi ilyen kérdés van. Miért akarjátok ennyire az elején tudni mindenképpen? Ha a másik nem lenne elvetetnétek vagy mi?
3/18 anonim válasza:
Csak Budapest érdekel? Nekünk Zalaegerszegen az sztk-ban mondta meg a doki. Kíváncsiak voltunk, de nem befolyásolt minket, nem vetettük volna el, sőt igazából nem is tudtuk, hogy lányt vagy fiút szeretnénk, talán fiút, de mindegy volt, csak egészség legyen.
5/18 anonim válasza:
Istenhegyi Géndiagnosztika, dr. Bátorfi József - 11+4 napon megmondta, hogy kislány
6/18 anonim válasza:
ELső vagyok, tudom off, de gondoltam válaszolok neked is. Azért mentünk ilyen korán 4d-re, mert láttam a baba mellett mást is, és szerettünk volna biztosabb képet kapni arról, hogy mi az, mekkora, hol van stb. És akkor már mellesleg ránéztek a babára is, ha már mentünk, és már látszott :) A következővel azért fogunk elmenni a 12. hetire újra hozzá, mert fantasztikus élmény volt, szép felvételek készültek és tök jó volt ilyen korán megtudni a nemét. Szimpla kíváncsiság, akkor is megtartottuk volna ha más nemű, sőt akkor is, ha beteg. De ettől még lehet izgalmas nézegetni, hogy milyen a kis élet a pocakban. :)
7/18 anonim válasza:
Uzsoki kórház, Csombó Szilvia szonográfus. Azt mondta visszaadja a diplomáját ha nem fiú lesz :) Marcellünk született ;)
9/18 anonim válasza:
Istenhegyi, Bátorfi doktor. Pont 12 hetes voltam, megmondta,h fiú. Azért hozzátette,h biztosat a 18 hetesen tud mondani.
10/18 anonim válasza:
Győrben a kyncsben voltunk.a 12hetes genetikai uhn.az ottani gép sokkal jobb mint a kórházi ezért mertük megkérdezni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!