Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akiknek viszonylag "korán"...

Akiknek viszonylag "korán" megmondták a baba nemét, jól tippelt az orvos?

Figyelt kérdés
16 hetes vagyok, a napokban a doki azt mondta eléggé kislánynak néz ki? Ilyen idősen nektek jól tippelt vagy volt akinél "változott"?
2014. júl. 15. 19:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
12 hetesen fiút mondtak 95%-kal, és fiú is lett.
2014. júl. 15. 19:37
 2/13 anonim ***** válasza:
Mindket gyerekemnl 16 hetesen mondták meg a nemüket. Be is jött, egy fiú és egy lány.
2014. júl. 15. 19:38
 3/13 anonim ***** válasza:
Engem és az öcsémet se talált el, bár nem is biztosra mondta. :)
2014. júl. 15. 19:39
 4/13 anonim ***** válasza:
12 hetesen tuti fiút mondtak, az is lett. A doki megsértődött mikor visszakérdeztem, hogy mennyire biztos.:)
2014. júl. 15. 19:45
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekem 12 hetesen lányt mondtott a doki 16 hetesen és 20 hetesen is erre legutóbbi ultrahangon azt mondta fiú remélem csak polyén volt és viccelt mert 36 hetes vagyok ès már mindent kislánynak terveztünk és csináltunk meg.
2014. júl. 15. 19:45
 6/13 anonim ***** válasza:
mindkettőnél 12 héten, az egyik 100%-ra a másikra még várni kell :)
2014. júl. 15. 20:13
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi számít koránnak,de nekem 18 hetesen mondta,hogy fiú (mi is láttuk) De Apuka annyira izgatott lett,hogy el kellett menni 4 D-re is és ott is mondta a hölgy,hogy tuti fiú.A férjem kérdezte,hogy biztos,de biztos?A hölgy mondta,hogy 30 éve ezt csinálja,de rá teszi a szakmáját,ugyhogy nyugodtan elhiheti :D
2014. júl. 15. 20:16
 8/13 anonim ***** válasza:
Pont így voltam én. A 16. héten azt mondta, a doki, hogy azért tippeli inkább kislánynak, mert ha fiú lenne, akkor egyértelműbben fiúnak kéne kinéznie. Szétvette a baba a lábát, és az orvos nem látott egyértelműen kukit. Gondolom ezért mondta. De hozzátette, hogy ez még eléggé tipp. Ezután csak a 22. héten volt UH, ott mondták meg biztosra, hogy kislány.
2014. júl. 15. 20:41
 9/13 anonim ***** válasza:
Hát nekem is jó dokim van a megyében a legjobb gépekkel felszerelt minden kórházi dolgozó dicséri a munkàját ráadás nem is olcsó ezért bizom benne hogy csak vicc volt hisz csak szólt volna a vizsgálatok alkalmával 36 hét alatt csak észre vette volna ha téved. Mellesleg röhögött közben. De ez nekem olyan mint ha vakbél helyett a méhét vették volna ki tévedésből. Csúnya vicc lenne tőle. Hát jővőhéten megyek vissza hozzá rákérdezek mire volt ez jó neki mert még elnézés sem kért a tévedésért ami furcsa nekem. Kérdező neked mit mondott a doki?
2014. júl. 15. 20:55
 10/13 anonim ***** válasza:
Mikor mondja meg fixre?
2014. júl. 15. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!