Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akiknek viszonylag "korán"...

Akiknek viszonylag "korán" megmondták a baba nemét, jól tippelt az orvos?

Figyelt kérdés
16 hetes vagyok, a napokban a doki azt mondta eléggé kislánynak néz ki? Ilyen idősen nektek jól tippelt vagy volt akinél "változott"?
2014. júl. 15. 19:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
nekem is ma mondtak valószínű kislányt 15 hetesen :D (méretei szerint inkább 16). Szerintem eléggé jól látszott hogy nem fiú, én is meresztettem a szemem :) én bízom benne hogy így is marad.
2014. júl. 15. 21:46
 12/13 Margit84 ***** válasza:
Nekem 14 hetesen Istenhegyin azt mondta a doki, hogy 80% lány. Aug.14.-én megyek ismét hozzájuk a 18. heti genetikaira (19 hetesen) akkor Hajdú Krisztinához. Remélem megerősít...
2014. júl. 16. 09:07
 13/13 anonim ***** válasza:
A kisfiamnál 12 hetesen megmondták hogy fiú. Második esetben a 18. héten sem mertek mondani semmit, a 24 hetesen mondták hogy lány. Mindkét alkalommal így is volt. Most izgatottan várjuk 1-ét, hogy most vajon mit mondanak. :) Szerintem a fiúkat már a 12hetes uh-n látják.
2014. júl. 16. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!