Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt olyan akinek előre...

Volt olyan akinek előre megmondták az ismerősei a baba nemét?

Figyelt kérdés
Még csak 10hetes vagyok, nem is látszik a hasam, de már nagyon sokan megpróbálták megjósolni a babám nemét. Állítólag abból jöttek rá, ahogy viselkedem és ahogy megváltoztam. Anyósom szerint felfelé nő a hasam, tehát tuti kislány lesz. De az ehhez hasonló megjegyzéseken csak elmosolyodok én nem vagyok babonás. Meg szerintük megnőtt az orrom (nehezebben veszem a levegőt is), elcsunyult az arcom ( a lányok elveszik az anyjuk szépségét), a reggeli kisebb hányások és rosszullétek, meg hogy kipihésedett a hasam, de csak bal oldalt. Meg hogy csak a sósat kívánom, az édestől hányingerem van és minden zsíros kajától is.
2014. márc. 3. 10:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mivel mindenki kb másra tippelt, ezért nyugodtan lehet mondani, hogy az ismerősök fele sikeresen megjósolta.

A munkatársaim azt mondták, hogy nem tudják elképzelni, hogy ne lányom legyen. A családtagok azt, hogy nem tudják elképzelni, hogy ne fiam legyen.

2014. márc. 3. 11:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Én pl mindig is éreztem hogy fiam lesz elsöre aztán még 4 különbözö asztrologiával, kineziologiával, jósolással foglalkozó ember is ezt mondta. Igy nagyon meglepödnék ha mégis lányom születne, de persze az sem lenne gond. AMiket te leirtál egyáltalán nem kötelezö jelek erre vagy arra.
2014. márc. 3. 11:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Mijor terhes lettem es bejelentettuk apukam, uncsitesom, baratok mindenki azt mondta h lanyom lesz. El se tudjak kepzelni h fiam szulessen, anyosom meg remenykedett is h lanyom lesz mert csak fiai vannak es az elso unokaja is fiu lett. En nem ereztem semmit h milyen nemu lesz.... de lanyom lett :D

Am tiszta pattanas volt a fejem, nagy orrom volt, zoldseget, gyumolcsot, tejtermekeket kivantam vegig, hust alig birtam enni, edesseg sem kellett. :-)

Nem tudom mennyi valosagalapja van ennek, velem igy volt. :-)

2014. márc. 3. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!