Kismamák segítségét szeretném kérni! Több kérdésem is van?
Figyelt kérdés
7 hetes kismama vagyok. Tegnap voltam először uh-n. A doki szerint minden rendben van :) hál istennek. Viszont nem csinált rákszűrést es laborba sem küldött. Úgy tudom, hogy ilyenkor nézik a vérszegénységet, toxoplazmát stb. Vagy rosszul gondolom? Nem baj, hogy nem küldött? Rákszűrés nem kellett volna??
Kérlek írjatok, aggódom!
A másik: olyan szinten undorodok minden kajatol, hogy nem tudok enni. Nem lesz baja a picinek?
2014. okt. 9. 18:14
11/20 anonim válasza:
Ja es nem a haziorvos ad..ő semmire nem fog adni,nem is kell hozzá jarnod terhesen!a nőgyógyasz ad de ő is csak a toxora..a többit a védőnő:))
12/20 A kérdező kommentje:
Szuper! Köszönöm! Akkor nem sokára fel is keresem a vedonot. Jaj nagyon bénanak érzem magam, fogalmam sincs ezekről a dolgokról! :D mi lesz ha megszületik, azt se tudom majd hol van az eleje :D amúgy annyira eltérő a gyakorlat, van akit mar 6 hetesen laborba küldenek, máshol meg a 12. hétig semmit nem csinálnak. Ezért is keveredtem bele. Egyébként te magán kórházba is mész vagy államiban szülsz?
2014. okt. 10. 21:08
13/20 anonim válasza:
Nem..állami korházba megyek.itt nincs magankorhaz:)).viszont fogadott orvosommal és szülésznőmmel szülök:))már nagyon várom bár már picit tele a gatya:DD neked van sajat orvosod?31heteske
14/20 anonim válasza:
Ja és egyáltalán nem vagy béna ezeket a dolgokat senki nem tudja az elején!!majd ahogy telik az idő beleszoksz az állandó orvoshoz és ideoda mászkálásba:))
15/20 A kérdező kommentje:
Nekem nincs még orvosom se, azon filózunk hogy magán kórházba megyek. Sajnos itt, ahol lakunk rossz híre van a kórháznak es a dokiknak is. Nem tudom mi legyen. Az biztos, hogy a 12.heti szűrést valami komolyabb helyen csináltatom. Legszívesebben felgyorsítanam az időt, hogy túl legyunk ezen a kritikus 12 héten. Úgy izgulok. De örülök hogy van kivel beszélgetnem :)
2014. okt. 11. 11:32
16/20 A kérdező kommentje:
Tényleg,te még dolgozol? Azt se tudom eldönteni hogy meddig dolgozzak xD nagyon határozott vagyok... :D 😃
2014. okt. 11. 11:34
17/20 anonim válasza:
En màr a 8.hèt óta itthon vagyok,szívesen dolgoztam volna de kèptelensèg lett volna mert en làbra àllni se tudtam:))ha te jól leszel es bírod ès olyan a munkàd amit szabad csinàlni akkor akar a 6. Hónapig is dolgozhatsz..azèrt mondok 6-t mert nekem azóta olyan nagy a pocim,h kènyelmetlen:) de èrezni fogod ugy is mikor elèg!a 12 heteset èn egy klinikàn csinàltattam ahol volt vèrvètel ès ultrahang is,azt èn se akartam a korhàzba , így voltam nyugodt!ha megteheted ès rossszat hallottàl a korhàzról akkor jó ötlet a magànkorhàz:))hamar eltelik majd az eleje ne izgulj ès minden rendben is lesz:))
18/20 A kérdező kommentje:
Remelem, köszönöm a biztatást! "Szerencsére" este vagyok leginkabb rosszul. Reggel ha gyorsan eszek pár falatot, akkor elviselhető. Nap közben csak az undor van kis emelygessel, éhezek es mégse bírok enni. Este meg kezdődik a vergődés. Oklendezek, hánytam is mar. Mondjuk a legrosszabb a gyomorsav, aludni se tudok a gyomor egestől. De igy legalább tudok dolgozni. En január végéig gondoltam a melot. Irigyellek, te mar mindjárt szulsz. 😊
2014. okt. 11. 20:29
19/20 anonim válasza:
Én 5hetesen voltam,mikor biztossá vált,hogy babám lesz. Nekem levette a citologiát,mert 1-2 hónap múlva esedékes lett volna amúgy is! A többi vizsgálatok később jönnek!úgyhogy nem kell aggódnod!Én már az utolsó hétben vagyok,de kívánom h élvezd ki minden percét...! Legjobbakat kívánom nektek!
20/20 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy, köszönöm! Én is ugyanezeket kívánom Nektek! :)
2014. okt. 17. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!