Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Nektek mennyi ideig tartott a...

Nektek mennyi ideig tartott a 32 hetes uh?

Figyelt kérdés
Nekem ma max 2 perc volt, nem kevés ez?
2014. aug. 18. 19:01
 1/5 anonim ***** válasza:
uh, nekem 40 perc volt..fájt, amikor az orvos csinálta..végül abbahagyta. (valamit nem tudott megnézni, vissza is rendeltek, de akkor se ugy volt fordulva a babám, ahogyan az a dokinak jo lett volna, ezért tartott ilyen sokáig)
2014. aug. 18. 19:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindegyik uh-m max. 2 perc volt, a 18 hetes lehet hogy 3 perc. Gyakorlott szakember meg tudja nézni a szükséges értékeket ennyi idő alatt is.
2014. aug. 18. 19:18
 3/5 anonim ***** válasza:
nem tudom, hogy máshol hogy van, de nálunk átlagosan 20 perc volt (mire mindent megnézett..nem is tudom két perc alatt mit tud csinálni, 2 perc alatt nem tudja kijelölni a combcsont hosszt..vagy éppen a másik iránybol a fejméretét)
2014. aug. 18. 19:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem is kb 2 perc volt. A 12 hetes is...

A 18 heteset más csinálta, ő viszont mindent alaposan megnézett, kb 20 perc volt.

2014. aug. 18. 19:50
 5/5 anonim ***** válasza:

nálunk is szórják kifelé a várandósokat.

átlagidő 2 perc

2014. aug. 18. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!