Sztetek nem rossz h 30. 000 be kerül a kombinált teszt?
Sziasztok. En 10 hetes vagyok. Nekem is 30000ft a teszt 10e a vervetel 20e az uh.
Kerdezo melyik megyeben elsz?
Nem tudom hol hogy mukodik mert 2012-ben egy rokonnak ingyenesen csinaltak, alig akartak elhinni h nekem ennyi lesz..
Ingyen semmi sincs, állambácsinak sem fán terem a pénz.
Ilyen gazdasági helyzetben örüljünk, hogy egyáltalán van valami "ingyen". Gyerek meg még többe és többe fog kerülni, azért az ember szülés előtt szoktak félretenni pont ilyenre alkalmakra.
Örüljünk, hogy egyáltalán van ilyen lehetőség.
Szerintem nézz körül még máshol is, ha van rá lehetőséged. Én idén márciusban csináltattam, 9000 volt. Persze lett volna másik lehetőség 30-ért egy genetikai központban, de ugyanazt nyújtotta volna, úgyhogy köszöntük, nem kértük. A kórházban megcsinálták a rendes 12 hetes ultrahanggal együtt.
Egyébként egyetértek veled, tényleg jó lenne, ha ingyenes vagy legalább támogatott lenne, mert nem mindenki engedheti meg magának.
Van akinek sok az a 30 ezer azért a tesztért és van akinek nem,ha Ti a pároddal megtehetitek anyagilag és ebben jobban biztok akkor csináltassátok meg.Az AFP-t még nem törölték el,legalábbis nekem a héten vették le rá a vért,a 16.héten.
Én a 9ezres kombinált tesztet csináltattam mert az orvosom szerint ez is teljesen jó,én bele egyeztem ebbe,jó lett az eredmény.Persze mindenki másképp vélekedik ezekről a tesztes-fizetős dolgokról. Nektek kell eldönteni megéri-e ennyit azért a tesztért kifizetni. Boldog és problémamentes babavárást! :) :) 16 hetes kismama :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!