Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Medikard maganrendelot ismeri...

Medikard maganrendelot ismeri valaki?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Ugy dontottem hogy egy kozeli es szimpi maganrendelot valasztok,ahol konkretan dr Kardos Gábort szeretnem megkerni,hogy kiserje vegig a terhessegem. Remelem elvallal,mert jovo heten toltom a 15.hetet :) ( Medikard rendelo,17ker Rakoskeresztur)

Az sztk rendelest feladom mert... jaj hagyjuk :)

Ha valaki jart ebbe a rendelobe ill. konkretan Kardoshoz,nagyon megkoszonnem ha tudna nekem arakat mondani es a dokirol velemenyt!

Elore is koszonom!!! :)

#XVII. kerület #Dr kardos
2014. jún. 26. 21:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Gondold végig mennyi pénzed van rá!

Itt fizetni kell minden egyes vizsgálatért, vérvételért.

Havonta 15-25.000ft. Az utolsó hónapban heti 15.000ft!

A végen abban a kórházban kell szülnöd, ahol a dokid dolgozik, s ott majd ki kell neki fizetni azt a hálapénzt amit kér, ami 100-150.000 Ft.

Ha másik kórházban ügyeletes dokinál szeretnél szülni, akkor oda kell előtte NST-re járni, csak az ő vérvételüket, UH eredményük ez fogadják el.

2014. jún. 27. 07:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen gondoltam,hogy ilyen aron mozog :) azert valasztottam ezt a rendelot,mert amugyis a bajcsyban szulnek es ezek a dokik ott dolgoznak :)))
2014. jún. 27. 12:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Két barátnőm is nála szült, és nagyon meg voltak vele elégedve, saját tapasztalatom viszont nincs vele, én anno másik orvoshoz jártam. Szerintem az sztk-nál biztosan 1000x jobb választás! :) Főleg a 17. kerületi sztk-nál...
2014. jún. 27. 12:54
 4/5 anonim ***** válasza:
En is oda járok, de egy másik orvoshoz. Ha jól emlékszem egy rákszűrésért 20 ezret kertek, egy sima vizsgálat 9 ezer volt ( nem terhesgondozás ). Nem tudom más helyen hogy van, de itt hiaba mész időpontra, várni kell min. fel órát, mert mindig csúszásban vannak estére. Elég kicsi a váróterem, igy egy jópáran állva tudnak csak várakozni. De lehet hogy ez csak az en dokim rendelésen van igy, mert o csak egyszer rendel egy heten es elég népszerű.
2014. jún. 29. 20:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom! :) tegnal en is voltam,gondolom a főorvos a dokid :)
2014. júl. 1. 10:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!