Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Kalocsa kórház szülészetéről...

Kalocsa kórház szülészetéről mik a vélemények? Dr. Jeremiás Attilának mennyit adnak szüléskor?

Figyelt kérdés
2014. máj. 13. 07:20
 1/1 borchini éva válasza:

Szia. Nem tudom aktuális-e még,de én 2014.juniusában szültem nála,vagyis ő császározott. hetes tulhordásom volt,nem volt fogadott orvosom,őt kaptam. Amit nem is bánom.Nagyon rendes volt.lelkiismeretes. Mikor ő volt ügyeletes hétvégén,bejött hozzám 1 nap 5x is.A szobatársaknak volt fogadott dokijuk,de azokra senki nem nyitott ajtót kb.Én nem sokat adtam, 10.000.-

Mondjuk nekem az a véleményem,hogy ez a dolguk,de mivel rendes volt velem nagyon,ezért adtam neki.

2015. jan. 13. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!