"Mostanában" ott szülők, mi a véleményetek a Kenézy Gyula kórház szülészetéről, csecsemő osztályáról?
Nemrég szültem ott.Mindennel meg voltam elégedve.Semmi negatívat nem tapasztaltam.Szépen felújították. 2 ágyas szobák,igényes tiszta fürdőszoba,saját hűtő a szobákban.
Volt egy két bunkó csecsemős,de hol nincs?!
Ha van konkrét dolog ami még érdekel,kérdezz bátran! :)
Csak ilyenek a szobák,mindenképp ilyenbe kerülsz,kérni sem kell.De lehet egy ágyasba,mert abból is van 3 darab.
A baba egész nap ott lehet veled,ha szeretnéd.Ha nem akkor visszaviszed a csecsemősöknek.
Látogatási idő elég rövid.:(
2-3 ig illetve 4-5 ig.Addig lehet ott apuka is.
De csak kint a folyosón,mert a szobába senki sem mehet be.
Ennek örülök, mert sokan mondták, hogy csak 3 óránként hozzák enni a babát aztán viszik is el...
A látogatási idő tényleg rövid de azért érthető ez a megoldás is, meg hát remélhetőleg csak pár napról van szó... :)
És azért valamilyen szinten segítőkészek az ott dolgozók? Első babámat várom és így a vége felé már mindenen aggódok pedig tudom, hogy nem kéne...
Nekem is első baba volt. :)
Sokat segítettek.Megnézték,hogy szoptatok,segítettek ha nem ment.Figyeltek ránk.Érdeklődtek,hogy minden okés e stb...
Ne aggódj,nem lesz gond!
Mennyi időd van még hátra?
Könnyű szülést neked!
Az jó... :)
Szept. 15.-re vagyok kiírva.
Köszönöm. Nektek meg jó egészséget!
Az már nemsokára itt van! :D
Köszi!
Hát igen. Nagyon várom és így lassan telik az idő...kivéve mikor a "félelem" van bennem... :)
Még annyit kérdeznék, mi az amit a babának vigyek? Vagy adnak mindent, és majd csak a hazahozatalhoz való dolgok kellenek?
Pont fel akartam tenni ezt a kérdést, de megelőztél, bár nekem van még időm, mert 9 hetes a baba.
4 éve szültem ott a lányomat, utána újították fel, akkor eléggé ramaty állapotban volt! De amúgy vannak nagyon kedves csecsemősök, de bunkók is, gondolom ez semmit sem változott!
Akkor adtak:
-kórházi hálóing neked és a babának is adtak ruhát.
-adtak betétet is
-popsitörlőt és pelust is, de gondolom, az nem baj ha viszel be, ha veled marad a baba
-a kaja is elfogadható volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!