Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr. Asbóth Ákosról és Péterffy...

Dr. Asbóth Ákosról és Péterffy kórház szülészetéről van valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés
Ő a magánorvosom és nála szeretnék szülni.
2014. jan. 31. 19:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálam sajnos több rossz döntést is hozott, ami miatt a kisfiam intenzívre került, de van egy barátnőm aki nála szült és isteníti :)

Én is voltam nála magánban is, ott elégedett voltam vele, meggyógyított, türelmes volt.

Igaz nálam a szülésnél csak ügyeletes volt, nem fogadott. De ha különbséget tesz a fizetős meg a fizetését fizető betegek között az nagy gáz.

2014. jan. 31. 19:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nézd nem személyes tapasztalat teljesen,de leírom:

Anyósomnak tavaly nyáron ő végzett el egy méhműtétet.Műtét napján reggel 7re kellett a kórházba mennie,14 órakor találkozott először a doktorral,aki 16 óra után műtötte meg.Addig semmilyen tájékoztatást nem adott,a műtét után a szobájában,mikor felébredt már az ügyeletes orvos tájékoztatta..Mindezt úgy,hogy magánrendelésre járt Asbóth doktorhoz és nem kicsi tarifát is kért a műtért.

Sajnos a kórházi "állapotokról" is meg tudom erősíteni,amit pár napja a neten olvashattál egy kismamától,egyszer látogatás alatt konkrétan minket is elküldött az egyik nővérke a fenébe,mert mertem kérni 2 nap után erélyesebben,hogy cseréljek le anyósom alatt a 2 napos véres lepedőt..

Én ezek után nagyon nem ajánlom,mert láttam és hallottam milyen helyzeteken ment keresztül

2014. jan. 31. 23:23
 3/8 anonim válasza:
100%

Én tb rendelésen voltam nála(2011-ben),elég faragatlan orvos volt.2 perc a vizsgálat,a több hete fennálló vérzésemre,méhkaparást javasolt,melyre jelentkezzek az osztályon,ennyi.

22 évesen nem akartam csak úgy egy méh műtétre menni,ezért elmentem egy másik már magánorvoshoz.Labor vizsgálattal kiderült,hogy a hormonjaimmal van gond,a ciklus bizonyos napjain 3 hónapig kellett szednem egy gyógyszert.Rendbe jöttem,szerencsére azóta hasonló problémám nincsen.

Lehet magánrendelésem kedvesebb és több idő van,de én se megyek hozzá többet az tuti

2014. febr. 1. 00:01
 4/8 anonim ***** válasza:
65%
Sajnos volt szerencsém a kórházhoz... A dokik nem elég felkészültek,rivalizálnak a munkában,nemhogy segítenék egymást,a betegeket,vagy a kismamákát.Ha saját dokid van,akkor a többi hozzád se fog nyúlni,mégha baj van akkor sem.Ne menj oda szülni.
2014. febr. 1. 01:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vâlaszokat,ez eléggé elkeserítő,annyira normális,kedves orvos,magánrendelésre járok hozzá. Most akkor nem tufom mit csináljak,17 hetes vagyok,hol nézelődjek.... :(
2014. febr. 1. 10:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia! Barátnőm járt oda,nem ehhez a dokihoz hanem egy másikhoz,elég nagyképű volt az orvosa, és végül jól megszívta velük! Nyugodtan keress másik jobb kozházat,fő hogy biztonságban legyetek! Szia
2014. febr. 1. 11:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Területileg is a Péterfyhez tartozol?

Megmondom őszintén, én ha újra csinálhatnám a naggyal, akkor olyan orvost és kórházat keresnék, ahol hagynak békésen vajúdni, nem nyomnak tele oxitocinnal, nem repesztenek burkot, stb. Mert a Péterfyben ez sajna rutin :( És csakis olyan helyen szülnék, ahol hagyják megválasztani a kitolási pózt, mert hanyatt fekve, a lábad a kengyelben, kapaszkodni sehová... Elég nehéz erőt kifejteni, és mivel így keveseknek megy, kb. kipasszírozzák szegény gyereket. :( Gondolom ezt nem kell részleteznem mivel jár :(

Olyan orvost keress, akiben 100%-ig megbízol! És válassz szülésznőt is, mert ő lesz veled a vajúdás alatt, nem a doki :) A Péterfyben tudok ajánlani nagyon aranyos, kedves, segítőkészet!

2014. febr. 1. 23:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen oda tartozom területileg. Nem bánom,ha nemkell 10 órákat vajúdni és megindítjâk,még a császárt se bánnàm,csak minélhamarabb túl legyek rajta.
2014. febr. 2. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!