Dr. Asbóth Ákosról és Péterffy kórház szülészetéről van valakinek tapasztalata?
Nálam sajnos több rossz döntést is hozott, ami miatt a kisfiam intenzívre került, de van egy barátnőm aki nála szült és isteníti :)
Én is voltam nála magánban is, ott elégedett voltam vele, meggyógyított, türelmes volt.
Igaz nálam a szülésnél csak ügyeletes volt, nem fogadott. De ha különbséget tesz a fizetős meg a fizetését fizető betegek között az nagy gáz.
Nézd nem személyes tapasztalat teljesen,de leírom:
Anyósomnak tavaly nyáron ő végzett el egy méhműtétet.Műtét napján reggel 7re kellett a kórházba mennie,14 órakor találkozott először a doktorral,aki 16 óra után műtötte meg.Addig semmilyen tájékoztatást nem adott,a műtét után a szobájában,mikor felébredt már az ügyeletes orvos tájékoztatta..Mindezt úgy,hogy magánrendelésre járt Asbóth doktorhoz és nem kicsi tarifát is kért a műtért.
Sajnos a kórházi "állapotokról" is meg tudom erősíteni,amit pár napja a neten olvashattál egy kismamától,egyszer látogatás alatt konkrétan minket is elküldött az egyik nővérke a fenébe,mert mertem kérni 2 nap után erélyesebben,hogy cseréljek le anyósom alatt a 2 napos véres lepedőt..
Én ezek után nagyon nem ajánlom,mert láttam és hallottam milyen helyzeteken ment keresztül
Én tb rendelésen voltam nála(2011-ben),elég faragatlan orvos volt.2 perc a vizsgálat,a több hete fennálló vérzésemre,méhkaparást javasolt,melyre jelentkezzek az osztályon,ennyi.
22 évesen nem akartam csak úgy egy méh műtétre menni,ezért elmentem egy másik már magánorvoshoz.Labor vizsgálattal kiderült,hogy a hormonjaimmal van gond,a ciklus bizonyos napjain 3 hónapig kellett szednem egy gyógyszert.Rendbe jöttem,szerencsére azóta hasonló problémám nincsen.
Lehet magánrendelésem kedvesebb és több idő van,de én se megyek hozzá többet az tuti
Területileg is a Péterfyhez tartozol?
Megmondom őszintén, én ha újra csinálhatnám a naggyal, akkor olyan orvost és kórházat keresnék, ahol hagynak békésen vajúdni, nem nyomnak tele oxitocinnal, nem repesztenek burkot, stb. Mert a Péterfyben ez sajna rutin :( És csakis olyan helyen szülnék, ahol hagyják megválasztani a kitolási pózt, mert hanyatt fekve, a lábad a kengyelben, kapaszkodni sehová... Elég nehéz erőt kifejteni, és mivel így keveseknek megy, kb. kipasszírozzák szegény gyereket. :( Gondolom ezt nem kell részleteznem mivel jár :(
Olyan orvost keress, akiben 100%-ig megbízol! És válassz szülésznőt is, mert ő lesz veled a vajúdás alatt, nem a doki :) A Péterfyben tudok ajánlani nagyon aranyos, kedves, segítőkészet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!